Rüyada yolculuk etmek değişik biçimlerde tabir olunur. Şayet hali güzel, sevimli bir yere yolculuk etmişseniz esas yaşamda da vaziyetinizin iyi olmasına, rahatlığa ve konfora; eğer kötü bir yere yolculuk etmişseniz zorluk çekmeye ya da başınıza gelmiş olacak tatsız bir olaya delalet eder. Kimi zaman da bu rüya gerçekte de bir yolculuğa çıkacağınızın bir göstergesidir.



    Rüyada Yolculuktan Dönmek

    Rüyada yolculuktan dönmüş olan şahıs başladığı bir işi bitirir. Bu rüya kimi zaman da korktuğundan emin olmaya, tedirginlikten sonra huzur ermeye, selamete ve güvenliğe, şahsa ulaşmış olacak birtakım hayırlı işlere, güzel hadiselere, mesud edici haberlere, iş yaşamında muvaffakiyetli olmaya ve kazanç sahip olmaya tabir edilir. Kimi bilginlere göre rüyası esnasında yolculuktan döndüğünü görmüş olan kişi, hayati önem arz eden bir konuda insanlara yardımcı olur ya da iki şahsın arasını düzeltir.

    Rüyada Bir Yolculuğa Çıkmak

    Rüyada yolculuğa çıkmış olan şahıs, gerçek hayatında da bir seyahate gidermiş ol ve oradan kazasız belasız döner. Bu rüya kimi zaman da iş hayatınızda başlamış olacağınız yeni bir projeye, uzun ve zorlu bir sürece girmiş olmanıza, yaşadığınız kimi meşakkatlardan feraha ereceğinize, hususi hayatınızda yeni başlangıçlara da işaret etmektedir.

    Rüyada Nereye Gittiğini Bilmiş olmadan Yolculuk Etmek

    Rüyada yolculuğa çıkan; ama nereye gideceğini bilmeyen kimse benzeri ile tartışır ya da bulunduğu yeri terk eder. Bu rüya bir kentden başka bir şehre taşınmaya, haneni terk etmeye, değişik bir haneye yerleşmeye, yer değişikliklerine, ara sıra bir vaziyetden başka bir hale geçmeye, sonunu bilmediği işlere girişmiş olmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Yolculuk İçin Azık Hazırlamak

    Rüyada yolculuk için azık hazırladığınızı görmüş olmanız, iş yaşamında kimi muvaffakiyetler elde edeceğinizin, işlerinizin düzeleceğinin ve oldukça büyük karlara malik olacağınızın göstergesidir. Bu rüya kimi zaman da hazırlıklı olmaya, dikkatiniz yardımıyla pekçok kötü işten kurtulduğunuza, bonkör bir adama, para biriktirmiş olmaya de işaret etmektedir.

    in Y