Rüyada yolculuk yaptığını görmek, şahsın yaşamında gelişecek bir değişikliğe işaret eder. Ara sıra hane değişikliği olmak suretiyle değerlendirmelenen yolculuk yapmış olmak, kimi zaman da iş ile alakalı yapılacak olan değişikliklere delalet eder. Rüyada uzun ve huzur bir yolculuk yaptığını görmek, muhit değiştirmiş olacağınıza veya hanenizi taşıyacağınıza, kısa ve huzursuz bir yolculuk yapmış olmak ise, işinizden mutlu olmadığınıza ve iş değişikliği yapmış olacağınıza işaret eder. Rüyada yolculuk, şahsın kar elde edeceği işler içine girmiş olacağına ya da işlerini büyütmüş olacağına ve çok maddi kazanç sağlayacağına tabir edilir. Güzel geçirilen bir yolculuk yılının bol karlı geçeceğine delalet ederken, kötü yolculuklar ise işlerin iyi gitmeyeceğine ve para kaybı gündeme geleceğine işaret eder. Kısa yolculuklar ansızın ele para geçmesine ve sorunların saniyelik olmak suretiyle geçici bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir. Uzun yolculuklar ise şahsın daha uzun vadeli yatırımlar yapmış olacağına ve önündeki senelerin maddi cepheden çok karlı, bolluklu geçeceğine tabir olur. Rüyada uzun bir yolculuğa çıktığını görmek bununla birlikte şahsın ruh halinde büyük dönüşümler olacağına da tabir edilmektedir. İslami cepheden yola düşmek da şahsın mal veya arsa alacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi deniz yolculuğuna çıkıyorsa ve henüz evlenmemişse kalbındaki şahıs ile yaşam kurar. Hasta bir kişinin rüyası esnasında yola çıktığını görmüş olması ise umumilikle şahsın ölüm döşeğinde olduğuna ya da ölmüş olacağına yorumlanır. Rüyada yolculuk yaptığını görmek, toplumsal yaşamta yakalanan mutlu edici bir sonuca ve şahsın karşılaştığı sayısız fırsata delalet eder. Yolculuk yapmış olan kimse, malik olduğu vazifeden daha büyük görevler ve sorumluklarla mevki atlayarak üzer pozisyonlara yükselir. Zengin bir yaşama da dikkat çeken rüya, ara sıra şahsın düşünce dahi edemeyeceği muvaffakiyetler ve görsel özellikleri ön planda bir yaşama sahip çıkacağına da belirtitir. Bu rüya sevilmiş olan yalnız yaşam koşulları sebebi ile yolları ayrılmış olan iki dostun tez zamanda karşı karşıya geleceği ya da buluşmuş olacağına da işaret eder. Yolculuk yapanın eline yüklü bir para geçer ve bu parayı gayrimenkule yatırır. Kimi zaman da malikane veya villa gibi büyük bir hane maliki olunacağını, hürmetin ve şöhretli bir yaşam sürüleceğini de bildirir.



    Rüyada Otomobille Yolculuk Yapmak

    Rüyada otomobille yolculuk yapmış olmak, şahsın yaşamında yaşamış olduğu değişik sorunların olduğuna işaret eder. Otomobilin rengi yaşanan sorununun boyutunu da belirlemiş olmaktadır. Kara veya koyu renkli otomobil büyük sorunlara, açık renkli rahat arabalarla yapılan yolculuklar ise hayatınızda gelişecek güzel ve pozitif gelişmelere delalet eder. Otomobil yolculuğunun neticesinde güzel bir yere varmış olmak ise, duygu yüklü hayatınızda yaşadığınız sorunların bitmiş olacağına ve uzun soluklu, memnun bir birliktelik yaşayacağınıza, varmış olduğunuz yer sorunlu ve kasvetli ise, evliliğinizde veya bağlantınızda pekçok sıkıntılarla karşı karşıya kalmış olacağınıza belirtitir.

    Rüyada Tren Yolculuğu Yapmak

    Rüyada bir eğilime olduğunuzu ve trenin süratlı bir biçimde ilerlediğini görmüş olmanız, yaşamınızın her sahasında gerçeğe dönüşecek sevindirici olaylara işaret eder. Ara sıra tren yolculukları açığa çıkacak bir sırra da işaret etmektedir. Kimsenin duymuş olmasını istemediğiniz sırlarınızın güvenmediğiniz şahısların kulağına gideceğine ve bu halin sizi son derece huzursuz edeceğine kimi zaman da, sevmediğiniz bir şahsın sırrını öğreneceğinize ve elinize bu şahıs ile alakalı bir koz geçeceğine işaret eder.

    Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak

    Rüyada uçakla yolculuk yapmış olmak, gelmiş olacak ile alakalı yapmış oltuğunuz programlarınızın başarısız olunmayla sonuçlanacağına veya bu günlerde bir tehlike ile karşılaşacağınıza işaret eder. Kimi rüya yorumcuları ise çok istemiş olduğunuz veya çok arzulamış olduğunuz bir dileğinizin gerçeğe dönüşeceğine, devlet kapısında epeycedir çözülemeyen bir işinizin çözüme kavuşacağına ve muradınıza ereceğinize yorumlarlar.

    Rüyada Yolculuktan Dönüldüğünü Görmek

    Şahıs çıktığı bir yoldan geri döndüğünü görüyor ise, amaçladıklarına ve amaçlarına ulaşmış olacak anlamına gelir. Kimi yorumcular yolculuktan dönmüş olmanın tersi olmak suretiyle, şahsın yaşamı ile alakalı apayrı bir doğrultu çizmiş olmak mecburiyetine gireceği şartlarla karşılaşması manasına geldiğini söylerler. Bir hastanın rüyası esnasında yoldan döndüğünü görmüş olması iyileşmiş olacağına işarettir.

    Rüyada Yolculuğa Hazırlanmak

    Rüyayı gören kişi henüz evlenmemiş ise evlilik hazırlıkları yapacağı bir evreye girdiğine ve her çeşit hayırlı işe tabir edilir. Rüyası esnasında yolculuk hazırlığı yapmış olan şahıslar yeni iş fırsatları yakalar, mevkileri yükselir ve itibarlı bir meslek maliki olurlar. Yolculuk hazırlığı şahsın bununla birlikte yaşamış olduğu yaşamtan mutlu olmadığına ve değişik yollara girmiş olup, başka bir yolda yürümüş olmaya hazırlandığı manasına da gelir. Manevi olmak suretiyle hissiyatların değiştiği, hayallerin farklılaştığı biçiminde de değerlendirme yapmış olmak imkan dahilindedir. Dini cepheden iyi bir mümin rüyası esnasında yolculuğa hazırlanmış oluyor olduğunu görecek olursa Hac yolculuğuna hazırlanmış oluyor manasına da gelmiş olmaktadır.

    Rüyada Yolculuktan Dönmek

    Mutlu edici sonuçlarla ve maceralarla geçen bir yaşamın artık durgunluk devirine girdiğini, şahsın yükselmiş olmasının bir süreliğine duracağını ve günümüze maddi mevzularda çok dikkat etmesi gerektiğine delalet eder. Bu rüya uzun sürmüş olan ve kuyruk acısı hikayesine dönmüş olan bir bağlantının de miadının dolduğuna, şahsın bir bağlantıyı bitirmiş olup, başka, yepyeni, heyecan dolu bir bağlantıya gireceğini de gösterir. Yolculuktan dönmüş olmak, bozulmuş olan işlere, ikili bağlantılarda yok yere çıkmış olacak streslere ve ruhsal cepheden çalkantılı bir evreye girileceğine tabir edilir.

    Rüyada Otobüsle Yolculuk Yapmak

    Şahsın sorumluluklarını başkaları ile de paylaşmış olacağına ve dolayısıyla de yüklerinin hafiflemiş olması neticesi hususi yaşamına lazım olan özeni göstermiş olacağına tabir edilir. Daha müşfik, daha anlayışlı, yaşama iyi kısımından bakmış olan kişilerle beraber olunacağını ve farklı toplumsal platformlarda bulunmuş olarak kendisini en güzel biçimde anlatım edeceğine de tabir edilir. Otobüsle yolculuk yaptığını görenler henüz evlenmemişse çok sayıda flört maliki olacaklarını ve aşk yaşamlarının oldukça çalkantılı geçeceğini de bildirir.

    Rüyada Yolculuk Yaptığını Görmenin Psikolojik Yorumu

    Yolculuk yapmış olmak psikolojik olmak suretiyle şahsın kendisi maneviyatına yaptığı yolculuğu simgeler. Hayatının varoluş sebeplerini, hedeflerini ve arzularını muhakeme eten şahısların rüyalarda şuuraltı aks etmesi bu biçimde olmaktadır. Yolculuk yapmış olmak rüyayı gören kişinin yaşadıklarından edindiği deneyimlerin de sembolü olduğu gibi, yanlış hareketlerden alımı yapılan derslerin ve yeni amaçların de anlatımıdır.

    in Y