Rüyada yufka açık hale getirmek, rüyayı gören kişinin çabalarının bedelinde hak ettiği kazancı sahip olmayı başaracağı ve zenginliğinin, huzurunun, dirlik, düzeninin ve keyfinin yerinde olacağı manasına çıkar. Şahsın geçim derdi yaşamayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin maddi ve manevi rahatlık içinde olacağına, hayallerinde kurduğu yaşamın kendine Allah azze ve cellenin iradesiyle nasip edileceğine tabir edilir.



    Rüyada Yufka Ekmek Açmak

    Helal yollardan bol nimete ve müspet olan dünya mallarına sahip çıkmaya işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, talihinin ve kısmetinin samimi davranacağına, muvaffakiyetlerinin takdir edileceğine ve kendini ön programa çıkarmış olacağına delalet eder.

    Rüyada Yufka Açık hale getirmek ve Pişirmek

    Alın teri ve bilek kuvveti ile helal lokma alım yapmaya, hiçbir vakit nimet darlığına düşmüş olmamaya ve ekonomik manada meşakkat çekmiş olmamaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayat standartlarının ortalamış olmanın üstünde olacağına ve şahsın tüm insanların imrendiği ve hayal ettiği bir yaşamı yaşayacağına yorumlanır.

    Rüyada Oklava ile Yufka Açmak

    Bir şahsın rüyası esnasında oklava ile hamur açık hale getirdiğini görmüş olması bahse konu olan insanın çalışmış olmaları mevzusunda haksızlığa uğramayacağına, düş kırıklığı yaşamayacağına ve hak ettiği takdiri de kazancı da alacağına, bu vesileyle rahatının yerinde olacağına, cebinin de hiç boş kalmayacağına yorumlanır.

    Rüyada Yufka Açmayı başaran Birini Görmek

    Akrabasını geçindirmiş olmak için güvenilir biçimde ve onuru ile ekmek kazanmaya çalışmış olan bir kişinin var olduğuna işaret eder. Bu şahsın döktüğü ter bedelinde elinin bollaşmış olacağına, işlerine de bollukun ve verimin hâsıl olacağına işaret eder.

    Rüyada Yufka Pişirmek

    Çekilmiş olan güçlükün, cefan, çilenin ve zor durumların bitmiş olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalmış olacağına, rüyayı gören kişinin hayatında pozitif, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, şahsın bu vesileyle yaşamın bütün güzelliklerinin idrakine vararak, dirlik, düzeni içinde olacağına işaret eder.

    in Y