Rüyada yunus balığı sevmiş olmak, çok güzel işler yapılacağına, şahsın yaşamının bayram yeri gibi keyifli ve zevk içinde geçeceğine işarettir. Rüyası esnasında yunus balığı sevmiş olan şahısların ikiz bebekleri olur. Henüz evlenmemiş şahıslar hayırsever ve iyi kalpli bir benzere kavuşurlar. Epeycedir edilen bir duanın gerçek olması manasına da gelmiş olan rüya bununla birlikte kısmetlerin açık hale geleceğine, şahsın üstündeki nazarın ve kötü bulutların dağılmış olacağına, her hususta çok talihli, kıskanılan ve tüm işleri denk giden birisi olacağına da işaret eder. Hayırlı rüyalar arasında olduğu gibi, bol talih ve talih olmak suretiyle tabir edilir. Yunus balığı sevenler torunlarını görecek kadar uzun ve sağlıklı yaşarlar. Para mevzusunda hiç sorun çekilmeyeceğine de işaret eden rüya, çok iyi bir yaşamın göstergesidir.



    Rüyada Yunus Balığı Tutmak

    Büyük bir iş elemanı olunacağına yorumlandığı gibi, devlet kademesinde, ülke yönetiminde yetki sahibi olacak şahısları de delalet eder. Bu rüya, ele gelecek olan büyük ve kritik bir talihi da simgelediği gibi, şahsın yaşamında yer alacak ve son derece büyük tesirler, takip eter bırakmış olacak kişileri de tabir eder. Büyük fırsatlar yardımıyla bütün yaşamını değiştirmiş olacak olmakla birlikte, şahıs henüz evlenmemişse hayalindekinden de güzel ve iyi bir kişiyle karşılaşıp bir ömür sürmüş olacak bir evlilik yapar.

    Rüyada Çok Sayıda Yunus Görmek

    Bir ömür devam edecek bir talihe malik olunacağına ve şahsın bu rüyayı gördükten sonra yaşamının evveli ve neticesi biçiminde ayrılmış olacağına, her cepheden eski yaşamından çok daha güzel bir hale girmiş olup, maddi ve manevi rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

    Rüyada Yunus Balığı Sevmiş olmanın Psikolojik Yorumu

    Rüyayı gören kişinin sevgi mevzusunda büyük bir özene malik olduğunu ve yaşamında önemsediği kişileri korumuş olmak, kollamış olmak için büyük özverilerde bulunduğu, ara sıra vicdanı sebebi ile zor vaziyetler yaşasa da, başkalarına yardım etmek için risklere atıldığını delalet eder. Güzel bir yaşama, dostlara ve benzere malik olunduğunun da temsilcisidir.

    in Y