Rüyada bavullar görmek, hayra yorulması gereken bir rüya olmak suretiyle tabir edilir. Kişinin, yaşamış olduğu sorunlardan ve problemlerin üstesinden gelmek için epeycedir ertelediği bir seyahate çıkmış olacağına, bu gezinin dönüşünde büyük muvaffakiyetler ve kazançlar sahip olacağına, istediği gibi bir yaşama ereceğine, yakınındaki insanlarla arasındaki sıkıntıları çareye kavuşturacağına ve kendisi işini kurmuş olacağına işaret eder. Aynı vakitde, iş yaşamında terfi alım yapmaya, sıkıntıları fikir alarak teker teker çözmüş olmaya, maddi cepheden ileri gitmiş olmaya ve hayırlı ve iyi bir şahıs olmak suretiyle tanınmaya delalet eder.



    Rüyada Bavullarla Bir Yere Gitmek

    Büyük emekler vermiş olduktan ve iş ile alakalı kritik ehemmiyet taşıyan bir yolculuğa çıkmış olup dönmüş olduktan sonra son derece büyük bir proje ortaya konulacağına, bu vesileyle büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, meydana gelen kayıpların telafi edileceğine, atılmış olan her aşamada daha büyük muvaffakiyetler kazanılacağına ve kırılmış olan kalplerin onarılacağına yorumlanır.

    Rüyada Dolu Bavullar Görmek

    Sorun yaşanan bir evrenin iş mevzusunda büyük tecrübelere malik biri yardımıyla çareye kavuşturulacağına, yaşanan sağlık sıkıntılarının tedavi edileceğine, benzer, arkadaş ve yakınlarla güzel günler görülmüş olacağına, iş yaşamında büyük bir terfi alınacağına, talihin açık hale geleceğine ve iyi bir nasiple tanışmış olup kısa bir zamanla evlilik kararı alınacağına işaret eder.

    Rüyada Bavulların Çalınması

    Uzun ve problemlerle dolu bir evrenin atlatılmış olması yardımıyla büyük muvaffakiyetler kazanılacağına, bu vesileyle büyük bir özgüven kazanılacağına, kırgınlıkların bitmiş olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirmiş olacak bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın aniden artış göstereceğine ve neşeli bir havadis alınacağına yorumlanır.

    Rüyada Valizler Görmek

    Önem derecesi yüksek mevzular dururken bazılarının neden olması yüzünden hiç yarar getirmiş olmayacak şeylerle uğraşıldığına, bu halden en tez zamanda feraha ermek gerektiğine ve şayet bu biçimde devam edilirse çok zor dönemler ve sorunlar görülmüş olacağına delalet eder.

    in B