Rüyada baykuş görmek merhametsiz, nursuz, egoist, kendisi kesesini doldurmuş olma peşinde olan bir siyasetçi, müdür veya işveren olmak suretiyle yorumlanır. Baykuş bununla birlikte kendisi acındırmış olmak suretiyle dilenmiş olarak para kazanmaya çalışmış olan kimseye delalet eder. Rüyada baykuş görmek art niyetli ve kötü karakterli bir bayan biçiminde de tabir edilir. Bir yandan da yüzsüz, yalancı ve eli uzun bir kişiyle yorumlanır. Rüyası esnasında baykuş gören şahsın çevrenden onun yoluna engel koymayı istemiş olan şahıslar olduğu manasına çıkar. Rüyada sessiz bir baykuş veya ölü bir baykuş görmek şahsın etrafındaki şahısların kendine hiçbir koşulta ve şartda ziyan veremeyeceğine, iş yaşamındaki rekabet ettiği kişilerin de hep arka tarafta kalmış olacağına işaret eder.



    Rüyada Baykuş Sesi Duymak

    Rüyada baykuş sesi duymuş olmak uğursuzluk olmak suretiyle nitelendirilirken bununla birlikte acı ve siyah bilgi almak ve bir sevdiğini yitirmek manasına çıkar.

    Rüyada Baykuş Yakalamak

    Rüyada baykuş yakaladığının gören şahsın başı kendisisi ile dertte anlamına gelir. Zira bu şahıs hadiseler karşısında sermiş olun kanlı olamayıp hep duygularıyla hareket ettiği için hem hata kararlar alan hem de kendini çok yıpratmış olan biridir.

    Rüyada Baykuş Sevmek

    Rüyada baykuş sevmiş olmak, işinde desise yapmış olan, yiyip içeceği şeylere haram karıştırmış olan ve üç kâğıtçı biriyle müşterek iş yapmış olmak ve neticesinde da pişman olmak manasına çıkar. Rüyayı gören kişi bu işten epeyce ziyan edecek anlamına gelir.

    Rüyada Baykuş Konması

    Rüyada bitkiye bir baykuş konduğunu görmek rüyayı gören kişinin hiç bir şekilde yüzleşemediği korkularına ve devamlı ertelediği işlerine delalet eder. Bu şahıs miskinliği sebebi ile işlerini hep ileri tarihe atmayı seçmiş olan şahıs olmak suretiyle yorumlanır.

    Rüyada Baykuş Yavrusu Görmek

    Rüyada baykuş yavrusu görmek çocuk ile anlatım edilmektedir. Rüyası esnasında baykuş yavrusu gören şahsın çocuğu kendisisi için hayırsız olacak anlamına gelir.

    in B