Rüyada bebek altı temizlemiş olmak, şahıs için küçük sorunlar içeren bir süreci delalet ederken, bu sorunların çok da uzun süremeyeceğini müjdeler. Ertelenmiş olan işlerin bir kısmının bu günlerde halledileceğine, huzur dolu bir çalışmış olma devirinde olunduğuna da dikkat çeken rüya bekarlar için yeni bir bağlantının başlangıcını tabir eder. Umumilikle havai arzuları olan ve hayata karşı savurgan, sorumsuz davranmış olan kişileri de simgeleyen rüya, şahsın keyif içinde bir yaşam sürmüş olacağına ve karşılaşacağı aksaklıkların tez zamanda çareye ulaşıp şahıs için sorun oluşturmayacağına da işaret eder.



    Rüyada Bebek Bezi Değiştirmek

    Alımı yapılacak ufak hane eşyaları ya da ziynet manasına gelmiş olan rüya, haneli kimseler için sorumluluklarının artış göstereceğine ve çocuk maliki olanların azıcık sorunlu bir yaşam sürmüş olacaklarına işaret eder. Eğitim yaşamı sürenler için yeni bir çalışmış olma temposuna girileceğine fakat meşakkatli de olsa çalışmalarının, çabalarının sonuçunu alacağına da değerlendirmelenen rüya, iş maliki olanlar için de var iş dışında çok daha güzel şartlara sahip çıkan ve rüyayı gören kişiye ekonomik manada da daha çok kazanç elde edeceği bir iş fırsatı çıkmış olması biçiminde de tabir edilir. Bebek bezi değiştirmiş olmak İslami cepheden şahsın çok acele düşünce değiştirdiğinden ötürü ve kafa karışıklığı yaşamasından dolayı akidende zayıflık olduğu manasına da gelir.

    Rüyada Bebek Yıkamak

    Yeni doğmuş bir bebeği yıkadığını gören kimsenin yaşamında çok güzel ve büyük bir farklılık olacağı gibi, şahıs bu değişikliğe göre tüm programlarını yeni baştan değiştirmiş olmak zorunda kalır. Kökten değişikliklere de dikkat çeken rüya tüm manalarda rüyayı gören kişinin hayatının yeniliklere açık olacağını, beklenmedik bir biçimde şansın değişeceğini de gösterir.

    Rüyada Bebek Altı Temizlemiş olmanın Psikolojik Tabiri

    Bebek altı temizlemiş olmak genç ya da henüz evlenmemiş kadınların şuur alt taraflarında oluşmuş olan bebek maliki olma düşüncesiyle ilintilidir ve bebek altı değiştirmiş olmak psikolojik olmak suretiyle da şahsın hayatında son derece büyük bir farklılık olması dileğine işaret eder.

    in B