Rüyada ak etek görmek, sevindirici bir evliliğe tabir edilir. Etek rüyası umumilikle nikâha ve evliliğe delalet etmektedir. Bu rüyayı gören henüz evlenmemiş ise yakında tam istediği gibi biri ile karşılaşır ve kısmeti açık hale gelir. Bu rüyayı gören haneli ise benzerinin çok iyi ve iyi tabiatlı bir kimse olduğuna ve rüyayı gören kişinin benzerinin değerini bilmiş olması gerektiğine delalet eder.



    Rüyada Etek Giymek

    Rüyada etek giymiş olan şahıs evlenir. Bu rüya umumilikle iyi bir nasibin işaretçisidir. Bu günlerde önünüze çıkmış olacak hayırlı ve hijyenik bir kişiyle evlenmeye; haneli insanlar için evlilik hayatında rahatlığı ve rahatı bulmuş olmalarına, benzeri ile iyi anlaşmış olup beraber güzel zaman geçirmelerine delalet eder.

    Rüyada Yırtık Etek Görmek

    Rüyada görmüş olunan yırtık etek şahsın hanımının birtakım kötü tabiatlarının olmasına delalet etmektedir. Rüyası esnasında yırtık bir etek giymiş olan kimse bu şekilde bir şahıs ile evlenir ya da karşısına eş özelliklere malik biri çıkar.

    Rüyada Kareli Etek Görmek

    Rüyada görmüş olunan kareli etek dince vaziyetinizin karışık olduğuna, yapmış oltuğunuz ibadetlerde yetersizliklerin bulunduğuna, manevi değerlere azıcık daha ehemmiyet vermeniz gerektiğine delalet etmektedir. Bu şekilde bir eteği giymiş olan kimse günah işler ya da hata işler arkasından koşmasından ötürü sorun yaşarmış ol.

    Rüyada Eteğini Çıkarmak

    Rüyada eteğini çıkarmış olmak, şahsın başkalarının yanında küçümsenmesine, utanacağı kimi hareketlerde bulunmuş olacağına, dini manada yetersizliğe, cemiyet içinde berbat olmasına, kötü tabiatlara, dünyaya aşkın meyletmiş olmaya ve ahireti unutmuş olmaya tabir edilir.

    Rüyada Bir Erkeğin Etek Giymesi

    Rüyada etek giymiş olan erkek görmek, kadınsal hareketler yapmış olan fıtrat olmak suretiyle kendisine yakışmayan tutumlarda bulunmuş olan bir adama delalet etmektedir. Bir erkeğin etek giymiş olması kimi zaman da benzerinin dediklerini yapmış olan ve kimi zaman da dolayısıyla günaha girmiş olan bir şahsa ya da rüyayı gören kimsenin yapacağı hayırlı bir evliliğe tabir edilir.

    in B