Rüyada ak giymiş olmak, iyi niyetlere, güzel hissiyat ve fikirlere, sevecen tavırlı, anlayışlı ve alçak gönüllü olmaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin olumsuz fikirlerinden, umutsuzluğundan, karamsarlığından, kararsızlığından ve kafa karışıklığından arınmış olacağına, bu vesileyle ruhunun ve vücutun iyileşmiş olacağına, şifa, sukunet ve sevinç bulmuş olacağına işaret eder. Rüyada ak giymiş olmak, ferahlamaya, esenliğe ulaşmaya, rahatlamış olmaya ve tabir caizse kuş gibi hafif hissetmiş olmaya yorumlanır.



    Rüyada Ak Renk Giymek

    Rüyada ak renk giymiş olmak, rüyayı gören kişinin yaşamış olduğu korkulu durumlardan, sorunlardan, kaygılardan ve kuşkulardan kurtuluşa ereceğine, yaşam karşısında daha iyimser, ılımlı ve güzel bir gözlemiş ol bakmış olacağına, kafasının daha net ve duru olacağına bu vesileyle daha huzur dolu ve sefahatlı günler geçirmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Ak Pantolon Giymek

    Rüyada ak pantolon giymiş olmak, rüya sahibinin hem hususi yaşamında hem de meslek yaşamında pozitif değişiklikler yaşayacağına, heyecanlı günler geçirmiş olacağına, uğraşının artış göstereceğine ve şöylece kafasının dağılmış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Ak Elbise Giymek

    Rüyada ak elbise giymiş olmak, rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçeğe dönüşeceği, dualarının ve tövbelerinin makbul sayılacağı, rahatının ve keyfinin artacağı, kendisi hayatıyla alakalı program ve projelerinin de istediği gibi gelişme göstereceği manasına çıkar.

    Rüyada Ak Gelinlik Giymek

    Rüyada ak gelinlik giymiş olmak, talih ve kısmettir. Rüya sahibinin rüyasının gerçek olacağına yorumlanır ve şayet rüyayı gören kişi kadınsa esas yaşamında sevdiğine ereceğine ve hayallerini süsleyen gelinliği giymiş olacağına şayet rüyayı gören kişi erkekse de damat olacağına tabir edilir.

    Rüyada Ak Ceket Giymek

    Rüyada ak ceket giymiş olmak, zor zamanların bitişi, güzel günlerin de gelişi olmak suretiyle kabullenilir. Rüyayı gören kişinin işlerinin açılmasının gerçekleşmesi yardımıyla maddi sıkıntılarından kurtuluşa ereceğine, borçlarının hafiflemiş olacağına ve harcadığı çabanın bitmiş olacağına yorumlanır. Şahsın yaşamında yeni ve güzel bir devir gündeme geleceğine yorumlanır.

    in B