Rüyada birinin yandığını görmek, kötüye tabir edilir. Rüyada yanık ya da yanma görmek hayra işaret etmez. Rüyayı gören kişi birinin yandığını görmüş ise, acı bir havadis ile hüzün yaşayacaktır. Kahredecek bu havadis çok yakın biri ile alakalı olacaktır. Şayet rüyayı gören kişi de bahse konu olan insan ile yandığını görmüş ise, kendisisi de sorunlu günler geçirecektir.



    Rüyada Birinin Hanenin Yandığını Görmek

    Rüyada birinin hanenin yandığını görmek, iş yaşamında gündeme gelecek olumsuzluklara işaret eder. Rüyayı gören kişi çalıştığı şirketin iflas etmesi ile beraber oldukça zor günler yaşayacaktır. Eskisinden farklı bir iş bulana kadar maddi sorunlara katlanmış olmak zorundadır. Ayrıyeten rüyada birinin hanenin yandığını görmek, başkalarının vesile olacağı olayların eziyetinin rüyayı gören kişi kısımından çekilmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Birini Yanarken Görmek

    Rüyada birini yanarken görmek, rüyayı gören kişinin bir takım hadiseler karşısında yapmış olmak istemiş olup de yapmış olamadığı hadiselerin gündeme geleceğinin habercisidir. Rüyayı gören kişi gözleri önünde gerçekleşen hadiselere karşı lakayıt kalmasa dahi elinden bir şey gelmeyeceğini muhakeme eterek herhangi bir müdahalede bulunmuş olmaz, neticelerine da katlanmış olmak zorunda kalacaktır. Kimi zaman da bu şekilde olumsuzluklara kendisisi neden olma ihtimali var.

    Rüyada Çocuğunun Yandığını Görmek

    Rüyada çocuğunun yandığını görmüş olan kişi, çocuğuna kendisi fikirleri yüzünden kıymet vermez ve onun muvaffakiyetli olamamasındaki en büyük faktör olacaktır. Rüyayı gören kişi çocuğuna değer vermeyerek onun kendinden nefret etmesine sebep olacaktır. Rüyayı gören kişi idrakinde olmasa dahi bu vaziyet gerçeğe dönüşecek ve çocuk akrabasını sevmeyecektir.

    Rüyada Yandığını Görmek

    Rüyada yandığını görmek, fakirlik manasına çıkar. Rüyayı gören kişi kendisi yaptıklarının cezasını dünyada yoksullukla çekecektir. Maddiyatını aniden kaybedecektir. Bu vaziyet manevi dünyasına oldukça aks edecek ve insanların içine çıkmış olmaktan utanacaktır. Büyük bir bunalım yaşayacak ve bu halden feraha ermek için çare arama yapacak yalnız başka birisinin yardımı olmadan feraha ermesi imkan dahilinde olmayacaktır.

    in B