Rüyada bitlenmiş olmak, malın ve paranın artmasına ve zengin olmaya delalet eder. Bolluk, bolluk ve çok rızık olmak suretiyle yorumlanır. Rüyayı gören kişinin elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceği kadar gösterişli ve rahatlıklı bir yaşamı olacağına, hiçbir şeyin yetersizliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip çıkacağına tabir edilir. Bu rüya, daha genç yaşlarına rağmen hemen hemen bir servetin maliki olan kimseye yorumlanır.



    Rüyada Bitlendiğini Görmek

    Rüyada bitlendiğini görmek, son derece başarılı olmaya bu vesileyle önem derecesi yüksek düzeyde gelir sahip olmaya, ölene kadar huzur yaşamayı sağlayacak ve torunlara dahi yeterli gelecek kadar paranın ve dünya malının maliki olmaya işaret eder.

    Rüyada Bitmiş ol Öldürmek

    Rüyada bitmiş ol öldürmüş olmak rüya sahibinin kendine gelir getirmiş olan bir kısmetini engelleyeceğine, o kapıyı kapatmış olacağına veya kendine gönül hoşluğu sunmuş olan, kötü ve dar gününde yanında olan bir şahsa haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet eder.

    Rüyada Saçı Bitlenmek

    Rüyada saçı bitlenmiş olan şahıs basit yollardan kazanç sahip olar ve basit bir yaşam sürmüş olma imkanına nail olur. Geçinmiş ol derdinin olmayacağı, yokluğun nedir bilinmediği, para sıkıntının yaşanmadığı bir hayat sürmüş olmaya ve zevk içinde hayat geçirmiş olmaya işaret eder.

    Rüyada Saçta Bitmiş ol Görmek

    Rüyada saçta bitmiş ol görmek, iki farklı biçimde yorumlanır. Aydınlık ve rahat bir yerde bitmiş ol görmüş olunursa bu hayra yorumlanır ve rüyayı gören kişinin işlerinde verim olacağına, şahsın kazanımlarının artış göstereceğine, borcunun ve derdinin azalmış olacağına yorumlanır. Ama lekeli, kirli ve karanlık bir yerde bitmiş ol görmek, tam aksi biçimde kabullenilir, yokluk yaşamaya, hasta olmaya ve aciz kalmaya tabir edilir.

    Rüyada Kaşınmak

    Rüyada kaşınmak, iyi günlere nazar değeceği şöylece şahsın kötü, zor ve üzücü günler geçireceği biçiminde açıklanır.

    in B