Rüyada kusurlu görmek, hayırlı manalara gelmiş olmaz. Kişinin, yaşamının karışacağına, işlerinin bozulmuş olacağına, yaşamında zor zamanlar gündeme geleceğine ve bir çıkmazın içine düşmüş olacağına işaret eder. Aynı vakitde, eldekilerin kaybedileceği, yolunda giden ve sakin biçimde ilerlemiş olan hayatın dalgalanacağı, kurulu sistemin çökeceği, mutsuz olunacağı ve zor ve sorunlu günler geçirileceği manasına çıkar.



    Rüyada Kusurlu Para Görmek

    Hayra yorulması gereken bir rüya değildir. Şanssızlığın ve kısmetsizliğin göstergesidir. Kısmetin kapalı olduğuna, mutlu edici sonuçların önünün tıkandığına ve şahsın etrafının hayırsız kişilerle kuşatıldığına işaret eder. Hem madden hem de manen çok ziyan edileceğine, problemlerin gün geçtikçe artış göstereceğine, kimi kısmetsizlikler ve hüzünler gündeme geleceğine işaret eder.

    Rüyada Kusurlu Et Görmek

    Tatsız hadiseler yaşamaya, kötü havadisler alım yapmaya, içerisinden çıkılmaz vaziyetlere düşmüş olmaya ve kararsız kalmış olmaya yorumlanır. Rüyayı gören kişi doluya koymuş olsa almayacağı, boşamış ol koymuş olsa dolmayacağı hadiseler yaşayacak anlamına gelir. Aynı vakitde, hiç beklemiş olmadık aniden insanlardan kimi kötülükler ve ihanetler görülmüş olacağına yorumlanır.

    Rüyada Kusurlu Süt Görmek

    Yaşayacağı tatsız bir vaziyet karşısında şahsın kendisini çok çaresiz hissedeceğine, epeyce bu durumla üstesinden gelmek için uğraşmak mecburiyetine gireceğine ve işlerinin ve çalışmalarının bu nedenle kötü durumla karşılaşacağına, elinde bulunmuş olan imkânları kaybedeceğine ve müşterek olmak suretiyle gireceği bir işten çeşitli problemler yaşayarak çıkmış olacağına delalet eder.

    Rüyada Kusurlu Saat Görmek

    Kısmetin kapalı olduğuna, mutlu edici sonuçların önünün tıkandığına ve şahsın etrafının hain insanlarla kuşatıldığına işaret eder. Aynı vakitde, işlerin yakın zamanla ziyan edeceğine ve çok kıymet verilen bir şahsın dakikasının dakikasına uymamasından dolayı son derece büyük tartışmalar gündeme geleceğine delalet eder.

    Rüyada Kusurlu Asansör Görmek

    Yakın zamanla yaşanılan mutsuzluğa, düş kırıklıklarına ve dertlere tabir edilir. Ayrıca, maddi mevzularda çok zor günler gündeme geleceğine ve eldeki imkânların zora girmiş olacağına yorumlanır.

    in B