Rüyada kusurlu yol görmek, geçmişte yaşanılan muvaffakiyetli yaşamın sonuna gelindiğini, şahsın alışkanlık kazandığı rahatlığın azıcık daha dışına çıkmış olması lazım olan günümüze azmini ve sabrını kesinlikle zedelemiş olmadan yola sürüp gitmesi gerektiğini ve karşılaşacağı çeşitli aksaklıklara fırsat gözüyle bakmış olarak, her kötülüğün içinde bir iyilik arama yapması gerektiğini delalet eder. Kariyer ve eğitim hayatıyla alakalı çıkmış olacak meselelere de işaret eden rüya, daha fazla çalışmış olmak gerektiğini ve şahsın kendindeki yetersizliklerin, kusurlu tutumların idrakine vararak kendini yenileyerek daha azimli birisi haline gelmiş olması gerektiğini bildirir. Programlanan işlerin beklenildiği gibi olmasa da şahsa birçok şey öğretmiş olacağına, bu devir içinde yanındaki dostların ve ahbaplarının ne kadar içten ve iyi insanlar olduklarını da öğrenme talihi yakalamış olacağına işaret eder.



    Rüyada Kusurlu Yola Girdiğini Görmek

    Kendine yapılan ihtarları ve uyarıları hiç bir şekilde idrak edemeyen rüyayı gören kişinin herkesin gözü önünde yapacağı yanlış hareketlerin neticende elindeki bütün varlıkları yitirme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, aile sisteminde de bozulmalar gündeme geleceğine ve gerginliğinden ötürü etrafı ile ciddi, kırıcı tartışmalar yapmış olmak mecburiyetine gireceğini bildirir. Başına ne gelirse gelmiş olsun şahsın çabadan kesinlikle vazgeçmiş olmaması gerektiğinin önemini vurgulayan rüya, lazım sabır ve dikkatin sağlanması neticende bu evrenin son ereceğine, şahsın eski memnun günlerine tekrar geleceğine belirtitir.

    Rüyada Kusurlu Yoldan Çıkmak

    Rahata kavuşan, sorunlarını sonunda sonlandırmış olan rüyayı gören kişinin bir süre ruhunu dinlendirmiş olmak için bir yolculuğa çıkmış olacağına, yanına kişileri alım yapmadan sadece manevi yaşamına yönelik iyileştirmeler yapmış olacağına tabir edilir. Kusurlu yoldan ayrılmak iyi talih ve talih manasına da geldiği gibi, maddi rahatlamış olmanın da habercisidir.

    Rüyada Kusurlu Yol Görmenin Psikolojik Yorumu

    Yaratıcı işlerle uğraşan şahısların ruh dünyalarındaki karmaşanın, kararsızlığın ya da hadiselere değişik bakışmış ol açısıyla yaklaşmış olmanın bir anlatımıdır. Gerçekle düşünce arasında devamlı gidip gelmiş olan şahısların öbür insanların olağan olmak suretiyle isimlendirdikleri yaşam karşısında duymuş oldukları nefretin de sembolü olmak suretiyle görülmüş olabilir.

    in B