Rüyada böcek ısırmış olması, hayırlı işlere belirti etmez. Rüya sahibinin can derdine düşmüş olacağına, işinden geri kalmış olacağına, hanede dinlenmiş olmak zorunda olacağına ve aksi takdirde iyileşmiş olup, toparlanamayacağına delalet eder. Rüya sahibinin hiçbir sorunu ve sıkıntısı yokken, yaşamı düzgün ve yolunda devam ediyorken karşı karşıya geleceği bu musibet sebebi ile her işini bir müddet askıya alım yapmak mecburiyetine gireceğine yorumlanır.



    Rüyada Böcek Kısımından Isırılmak

    Rüya sahibinin kendisini elini, kolunu kaldıramayacak kadar bitkin ve ağırlığı olan sezmesine, yataktan çıkmış olmak istemiş olmamasına, yürümüş olmaya ve konuşmuş olmaya mecalinin kalmış olmamasına ve iştahının da kesilmesine sebep teşkil edecek fiziksel bir problemle karşı karşıya geleceğine tabir edilir.

    Rüyada Böceğin Isırdığını Görmek

    Rüyada böceğin ısırdığını görmekle böcek kısımından ısırılmak aynı şeydir ve rüya sahibinin hiç ortada yokken aniden bir hastalığının açıklığa kavuşacağı, şahsın de şununla üstesinden gelmek için yollar arama yapmak mecburiyetine gireceği manasına çıkar.

    Rüyada Elini Böcek Isırması

    Rüya sahibinin yokluğa düşmüş olacağına, geçinmesinin güçleşeceğine ve borçlarının artış göstereceğine delalet eder. Darlık içinde olmaya, kazanımlarından, yiyip içeceği şeylerden ve mülkünden yitirmeye, yalnızca maddi değil bununla birlikte manevi olmak suretiyle da kötü durumla karşılaşmaya işaret eder.

    Rüyada Ayağını Böcek Isırması

    Rüyası esnasında ayağını böcek ısırdığını gören şahsın bir işi menfileşecek anlamına gelir. Aksaklıklarla ve zorluklarla karşı karşıya gelmeye, başarısız olunmaya düşmüş olmaya, üzülmüş olmaya, mutsuz olmaya ve umudunu kaybetmeye yorumlanır.

    Rüyada Kara Böcek Isırması

    Rüya sahibini zorlamış olacak, inatçı ve ısrarlı bir sorunla karşı karşıya geleceğine işaret eder. Kuvvet de olsa bertaraf edilecek tatsız ve zor zamanlara yorumlanır. Rüyayı gören kişinin üzülmüş olmasına sebep teşkil edecek bir gelişme yaşayacağına tabir edilir.

    Rüyada Zehrin tesiri altında bırak Böcek Isırması

    Rüyayı gören kişinin keyfini bozacak ve sinirlenmiş olmasına sebep teşkil edecek kimi havadislerle karşılaşacağına veya böylesine gelişmelerle karşı karşıya geleceğine dolayısıyla de gerginlike girmiş olacağına işaret eder.

    in B