Rüyada burmuş olun karıştırmış olmak, şahsın huzurunun bozulmaya uğramasına ve soruna girmiş olmasına işarettir. Zira burmuş olun umumilikle konfor, sevinç ve keyife delalet eder. Rüyası esnasında burnunu karıştırmış olan şahıs, canını sıkacak hareketlerde bulunur ve kötü arkadaşlıklar edinir. Kimi zaman da bu rüya şahsın aile efradında ortaya çıkacak sorunlara ve atışmalara, benzerler arasında görülmüş olacak mutsuzluk ve rahatsızlık hallerine tabir edilmektedir. Rüyada burnunu karıştırmış olup içinden bir şey çıkarmış olan kimse büyük bir mal maliki olur ve para kazanır. Bununla birlikte bu rüya ekonomik ve ruhsal rahatlığa ve rahata, şahsın başına gelmiş olacak pozitif hadiselere tabir edilmektedir. Rüyası esnasında burnunun içinden sümük çıkarmış olan şahsın elinden biraz mal çıkar.



    Rüyada Burnun İçini Görmek

    Rüyada burnunun içini görmüş olan kimse, aile saadeti yaşarmış ol. Bu rüya sizlerin dost, yakın, aile fertleri gibi etrafınızda bulunmuş olan ve size göre önem derecesi yüksek olan kişilerin temsilcisidir. Dolayısıyla burnun içinde görülmüş olacak iyi ya da kötü vaziyetler bu kişilerin başına gelmiş olacak hadiselere ya da onlarla olan bağlantılarınıza tabir edilmektedir. Burnunuzdan kan gelmiş olması küçük çaplı tartışmalara, burnunuzla oynamış olmanız hayatınızda ortaya çıkacak değişikliklere, burnun içerisinden çıkan kıl zenginleşmiş olmaya ve kendinizle birlikte sevdiklerinizi de kalkındırmaya tabir edilir.

    Rüyada Burnunun Küçüldüğünü Görmek

    Rüyada burnun küçülmüş olması, şahsın başına gelmiş olacak bir badireye, hakaret işitmiş olmaya ve hakkında dedikodu yapılmasına işaret eder. Burmuş olun küçülmüş olması kimi zaman da iş yaşamındaki meşakkatlara ve başarısız olunmaya tabir edilir. Burnun büyümesi ise genişlik, mülk sahibi olmak ve ferahlık manalarına gelmiş olmaktadır. Rüyada burunda görmüş olunan iyilik maddi manevi her hususta yaşayacağınız hoşluklara ve sahip olacağınız nimetlere tabir edilirken, kötü vaziyetler ise bela, musibet ya da sorun manasına çıkmaktadır.

    Rüyada Burmuş olun Karıştırmış olmanın Psikolojik Tabiri

    Rüyada burmuş olun karıştırmış olmak, karışık bağlantılar yaşadığınızın ya da zihninizi yoran birtakım sorunlarla boğuştuğunuzun göstergesidir. Bu rüya sahibi içerisinde olduğu sorunlar için çare üretmeyi arzulamış olmaktadır.

    in B