Rüyada cima görmek, rüya sahibinin, yapacağı işler, meydana koyacağı planlar ve gerçeğe dönüştüreceği çalışmalar yardımıyla iş yaşamında büyük mutlu edici sonuçlara imza atacağına ve çok üzer mevkilere terfi edeceğine delalet edilir. Aynı vakitde, bir devlet kurumunda işe başlamış olup üzer kademelerden birisine terfi etmeye yorumlanır.



    Rüyada Bir Kadınla Cima Etmek

    Rüyada bir kadınla cima etmek, cima etmek ile aynı anlama gelmiş olmaktadır. Yani, iş yaşamında gerçekleştirilen muvaffakiyetli çalışmalar yardımıyla çok yüksek makamlara terfi edileceğine işaret edilir.

    Rüyada Hasım ile Cima Etmek

    Rüyada hasım ile cima etmek,rüyayı gören şahsın, iş yaşamında ve toplumsal yaşamta kendine husumet eden şahıslara avantaj sağlayıp her hususta yenmiş olacağına ve alacağı muvaffakiyetler ile hasımını arkada bırakacağına tabir edilir.

    Rüyada Bir Dostla Cima Etmek

    Rüyada bir dostla cima etmek, rüyayı gören kişinin, yaklaşmış olan hususi bir günden dolayı benzer, arkadaş veya yakınlarının birisinden büyük ve güzel bir armağan alacağına delalet edilir.

    Rüyada Bir Yabancı ile Cima Etmek

    Rüyada bir yabancıyla cima eden şahsın, elindeki malın ve paranın değerini bilmiş olmamasından dolayı, iş yaşamında son derece problemli günler geçirmiş olacağına ve iş yerinde büyük ziyana uğrayacağına delalet eder.

    Rüyada Hayvanla Cima Etmek

    Rüyada hayvanla cima etmek, çok arzulanan ve epeydir düşünce edilen bir projenin ve istekinin gerçekleştirilmesine yorumlanır.

    Rüyada Çıplak Biriyle Cima Etmek

    Rüyada çıplak biriyle cima etmek, çalışılan iş yerinde gösterilen azim ve alımı yapılan pozitif neticelerden dolayı terfi alım yapmaya ve üzer kademede bir yerde işe başlamış olmaya yorumlanır.

    Rüyada Dişi Bir Aslanla Cima Etmek

    Rüyada dişi bir aslanla cima ettiğini gören şahsın, her çeşit derdinden ve sıkıntından feraha erip iş yaşamında ve aile yaşamında mutluluğa ereceğine tabir edilir.

    in C