Rüyada cirit görmek, şahsın geleceği için bir fırsat sahip olup, bunun değerini bilmiş olması ve neticesinde da uzun sürmüş olan bir bekleyiş sonuçunda yaşamını güvence altına alım yapmak mevzusunda çok rahatlamış olacağına işaret eder. Cirit görmüş olan kimse henüz evlenmemişse evlenmiş olmak için çok epeyce bekler. Umumilikle çok geç yapılan evliliklere ve çocuk maliki olmamaya dikkat çeken rüya, bekarlar için ikinci ya da üçüncü evliliğini yapmış ve çocuğu olan bir kimse ile yaşamını birleştirmiş olmak manasına da gelir. Güçlüklü yollardan geçen rüyayı gören kişinin, akıllıca adımlar atması sonuçunda, yaşamını daha güzel bir hale getirebileceği, yalnız her hususta sabır göstermiş olması gerektiğine de delalet eder. Rüyada cirit görmek, haneliler için çocuk maliki olma mevzusunda sorunlar çekilmiş olacağına ve uzun sürmüş olacak tedaviler yaşamak zorunda kalınacağına da tabir edilir.



    Rüyada Cirit Atıldığını Görmek

    Tanımış olduk şahıslardan gelmiş olacak yardımların şahısı gereğinden fazla memnun etmeyeceğini ve daha kısa müddetli çözümlere gereksinimi olduğunu bildirir. Rüyayı gören kişinin etrafındaki muvaffakiyetli insanları görerek nerede yanlış yaptığını ve sebep istediği noktaya hiç bir şekilde ulaşamadığını sorgulaması manasına da gelmiş olan rüya, bununla birlikte hata kararları çözümleme ederek, hayata bir daha başlamış olmaya, uzun vadeli adımlar atarak ve problemlere daha ferah perspektiften bakmış olarak arzulanılan mutlu edici bir sonuca ulaşmış olmaya da işaret eder.

    Rüyada Cirit Fırlatmak

    Cirit fırlatmış olmak şahsın gayesine ulaşmış olmasına az kaldığını, bundan sonraki yaşamının çok daha zevkli ve sefahatlı geçeceğini, yeni yatırımlara sebep teşkil edecek adımlar atacağını ve daha fazla kazanıp, çok daha yüksek gelirli bir yaşama kavuşacağını anlatır.

    Rüyada Cirit Görmenin Psikolojik Yorumu

    Cirit görmek ikili bağlantılardan acele sıkılmış olmak ve birine bağlanamamak, yaşamını herhangi bir hedefe yöneltememek manalarına gelir. Cirit gören şahıslar hedeflemiş oldukları noktaya ulaşır ulaşmış olmaz mutsuzlaşır ve heyecanlarını kaybederler. Alakaları dağınıktır ve devamlı yeni arayışlar içine girerler.

    in C