Rüyada cumhurbaşkanı görmek, şahsın devlet kapısında bir meslek maliki olmasına yorulmuş olmaktadır. Bu stil rüyalar umumilikle iş ve çalışmış olma yaşamı ile ilgilidir. Rüyası esnasında cumhurbaşkanı görmüş olan kimse, bu günlerde terfii alabilir, iyi bir mevkiye çıkar. Bu rüya oldukça hayra yorulur. Tüm insanların imreneceği seyrek kimseye nasip olan bir mülke, makama ve mevkiye sahip çıkmaktır. Atanmış olmayı beklemede olan bir şahıs bu rüyayı görecek olsa bu günlerde atanmış olarak devlet işine kavuşur. Kimi zaman da bu rüya bütün dileklerin gerçeğe dönmesine ve sorunlardan feraha ermeye işaret eder.



    Rüyada Cumhurbaşkanı İle Sohbet Etmek

    Rüyası esnasında cumhurbaşkanı ile sohbet eden kimse, cemiyet içinde meşhur, çok kuvvetli ve iyi bir mevkiye malik bir kişinin yanında yer alabilir ve ondan yardım görür. Bununla birlikte bu rüya işinde ilerlemiş olmaya, oldukça parlak ve güzel bir geleceğe sahip çıkmaya, iş hayatında hiç meşakkat çekmiş olmadan yükselmiş olmaya ve muvaffakiyetli olmaya yorulmuş olmaktadır.

    Rüyada Cumhurbaşkanı Olduğunu Görmek

    Rüyada cumhurbaşkanı olduğunu görmüş olan kimse, şayet bu iş için ehil bir adam ise son derece büyük bir mala konar ya da saltanata kavuşur. Bu rüya ara sıra tüm insanlara ilmiyle yardım eden ve geneli kimsenin sorunlarının geçmesine sebep olan, cemiyetin her zaman hayır gördüğü kudretli bir adama delalet etmektedir. Cumhurbaşkanı olduğunu görmüş olan kişi şayet iş arıyorsa çok iyi ve karlı bir işi olur. Dilekleri ve muratları mevcutsa bu günlerde hepsine ansızın kavuşur. Makamı artar ve insanlar arasındaki derecesi yükselir.

    Rüyada Cumhurbaşkanının Bir Şehre Geldiğini Görmek

    Rüyası esnasında cumhurbaşkanı bulunduğu şehre gelmiş olsa, o sene o kent halkı için sorunlu ve sıkıntılı bir evrenin olacağına delalet etmektedir. Bu rüya nimetlerin pahalılığına, kuraklığa ya da cemiyet içinde nifak çıkarmış olan şahısların türemesiyle birlikte rahatın ve asayişin bozulmaya uğramasına yorulmuş olmaktadır. Kimi elimler içinde bu şekilde bir rüya, o cemiyete inecek nimetlerin ve bollukun işaretçisidir.

    in C