Rüyada çarşaflı bayan görmek, umutsuzluğa işaret eder. Rüyayı gören kişi insanlara olan itimatını kaybeder. Şahısların gerçek kimliklerini bilmiş olmakta oldukça zorlanmış olacak zira karşısına ikiyüzlü insanlar çıkacaktır. Rüyayı gören kişi kimlik karmaşası içinde olacaktır. Yaşamış olduğu hadiseler etrafındaki insanlara hep önyargıyla bakmış olmasına sebep olacaktır. Onlara olan güvensizliği kendinin dost bulmuş olmasında zorlanmış olması manasına çıkar. Yalnız bu vaziyet geçicidir.



    Rüyada Çarşaf Görmek

    Rüyada çarşaf görmek, iffetli olmaya delalet eder. Rüyayı gören kişi kültür ve göreneklerine hürmetli, günah işlemiş olmaktan korkan bir şahsiyettir. Rüyada görmüş olunan çarşaf ince ise, namus bozukluğuna tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bu sefer günahlardan çekinmediği manasına gelmektedir. Rüyada görmüş olunan çarşaf rüyayı gören kişinin gizlediği bir şeyler olduğuna ve insanlardan bir ömür saklamış olacağına delalet eder.

     Rüyada Siyah Çarşaflı Bayanlar Görmek

    Rüyada siyah çarşaflı bayanlar görmek, hasımlara işaret eder. Rüyayı gören kişi için tehlike oluşturmuş olan insanlar etrafında bulunmuş olacak yalnız rüyayı gören kişi bu şahısları tesirsiz hale getirmiş olacak, onlara karşı üstün mevzuma geçecektir. Kimi rüya yorumcularına göre rüyada çarşaflı bayanları görmüş olan kişi, dünyevi işlerinden manevi hissiyatlarına gereğinden fazla zaman ayıramamaktadır.

    Rüyada Nevresim Görmek

    Rüyada nevresim görmek, rahatlamış olmaya delalet eder. Rüyayı gören kişi herhangi bir rahatsızlığı mevcutsa bundan kurtulur ve bir rahatlamış olma yaşarmış ol. Beyninde yaşadıkları, muhakeme etdikleri kendini kötü hallere itebilir. Yalnız rüyayı gören kişi problemlerin üstesinde rahatça gelecektir. Rüyada yatağına nevresim serdiğini görmüş olan kişi, bir evlilik yaşayacak yalnız evlilik sorunlarla ilerleyecektir.

    Rüyada Çarşaf Giymek

    Rüyada çarşaf giymiş olmak, karışık hissiyatlar içinde olmaya işaret eder. Rüyayı gören kişi nerede ne şekilde davranmış olması gerektiğinin nüansne varamayacak, zira birinci defa bu şekilde bir hale karşı karşıya kalacaktır. Hangi yaptığının daha doğru olacağının bilincinde olmadan hareket edebilir. Pozitif veya olumsuz sonuçlanması önem derecesi yüksek değil, rüyayı gören kişinin kararsız kalmış olmaması onun ismine önem derecesi yüksek bir gelişme olacaktır.

    in Ç