Rüyada çay kaşığı görmek, borçlardan feraha ererek huzur etmeye, sorunların bitmiş olmasına, ekonomik manada ferahlamaya, iş yaşamında atılmış olacak önem derecesi yüksek adımlara, makam maliki olmaya delalet etmektedir. Bu rüya kimi yorumculara göre becerikli ve becerikli bir kişidir. Gene bonkör bir bayana, insanların takdirini kazanacak işler yapacak olmaya, memnun olmaya ve tüm manalarda meşakkatlardan feraha ermeye da yorulabilmektedir.



    Rüyada Çay İçtiğini Görmek

    Rüyada çay içmek sağlığın iyi olması veya hasta şahıslar için şifa bulmuş olarak küllüyen iyileşmiş olmak manasına gelmektedir. Rüyada görmüş olunan çay, konukların gelmiş olmasına, namuslu ve güvenilir insanların meclisinde bulunmuş olmaya, cici sohbet bir adama, iyi rızka, bolluklu ve güzellik içerisinde sürecek bir yıla işaret eder. Kimi tabirciler için ise bu rüya aşk yaşamında sevindirici olaylara, gönül bağlantılarına ve bu günlerde evlenmiş olmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Çay Doldurduğunu Görmek

    Rüyası esnasında çay doldurmuş olan şahıs son derece sevindirici bir havadis alabilir. Bu rüyayı gören epeydir beklediği arzulara ulaşmış olarak bütün dileklerine kavuşur. Gene bu rüya edinilecek hayırlı ve iyi arkadaşlardır. Rüya sahibi birçok arkadaş edinmiş olarak herkes kısımından sevilmiş olan biri haline gelir.

    Rüyada Üstüne Çay Döküldüğünü Görmek

    Bu rüya şahsa ulaşmış olacak bol rızıktır. Rüyayı gören her çeşit sorunlarından feraha ererek, zenginleşir ve ekonomik manada rahatlar. Kimi zaman da bu rüya şahsın izdivaç edeceği sevindirici bir benzertir. Rüyada üstüne çay dökmüş olan şahıs eline gelen bir fırsatı değerlendirmiş olamaz ya da iş yaşamında kimi meşakkatlar yaşayarak makamını kaybeder.

    Rüyada Yeşil Çay Yaprağı Görmek

    Rüyası esnasında yeşil çay yaprağı görenin bu rüyası oldukça hayra yorulur. Tüm manalarda memnun olmaya, bütün ıstıraplardan ve hüzünlerden feraha ermeye, tüm arzularına ulaşmış olup çok iyi bir evreye girmiş olmaya, dinde güzelliğe, hayırlı bir kula, insanlar için önem derecesi yüksek kudretli ve namuslu bir adama delalet etmektedir.

    in Ç