Rüyada çıplak olmak, iş yaşamında son derece büyük sorunların gündeme geleceğine, parasal olmak suretiyle çok sıkıntılı ve büyük kötü durumla karşılaşılacak bir evreye girildiğine, bu sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir neticeye kavuşulamayacağına ve verilen çabaların ve paraların boşamış ol gideceğine tabir eder. Rüyada çıplak olmak, rüyayı gören kişinin, lüzumsuz veya para getirmiş olmayacak bir işe büyük ölçüde para yatırmış olması, gerek olmadığı halde meydana gelen maddeden yeni bir adet daha alım yapması ve son derece büyük borçları varken lüzumsuz bir şey için tekrar borç alım yapması sebebiyle maddi sorunlar yaşayacağına işaret eder.



    Rüyada Çıplak Olduğunu Görmek

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında ve aile yaşamında karşılaşacağı bütün sorunlardan ve sıkıntılardan kurtuluşa ereceğine, kaygılarının bitmiş olup yerini mutluluğun alacağına ve işlerin rayına girip son derece büyük miktarlarda para kazandırmaya başlamış olacağına işaret eder. Ayrıca, başka rüya tabirlerinde bu halin tam aksi biçimde değerlendirme yapılmaktadır. İş yaşamında son derece büyük parasal meseleler gündeme geleceğine, problemlerin gün geçtikçe büyüyeceğine ve hüzün ve gerginlik yüzünden rüyayı gören kişinin hasta olacağına işaret eder.

    Rüyada Başka İnsanların Çıplak Olduğunu Görmek

    Rüya malikinin, çevresindeki insanlardan veya kendini çekemeyen insanlardan husumet göreceğine, iş yaşamında veya toplumsal yaşamında sıkın   tı yaratacak vaziyetlere düşmüş olacağına, parasal cepheden son derece büyük meseleler ve problemler yaşayıp hemen hemen iflas edecek hale gelmiş olacağına tabir eder.

    Rüyada Çıplaklık Görmek

    İş yaşamında ve eğitim yaşamında gündeme gelen problemlerin tek tek çareye ulaşmış olacağına, sorunların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan şahsın, bu halden kurtuluşa ereceğine ve aile yaşamı ve toplumsal yaşam içinde epeycedir yaşanan atışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir vakit içinde aile büyüklerinin araya girmiş olması ile bitmiş olacağına işaret eder.

    in Ç