Rüyada çocuk ayakkabısı görmek, çocuk maliki olma özlemiyle yanıp tutuşan şahısların bu hedefe yönelik teşebbüsleri olacağına, çocuğu olmayanların çocuk edinmiş olarak hem son derece büyük bir sevap kazanacaklarına, hem de çocuk sevgisini yaşayacaklarına işaret eder. Çocuk ayakkabısı, yeni oluşmuş olan bir vaziyetin da işaretçisidir ki bu vaziyet umumilikle şahsın memnun olacağı, yaşamının bundan sonraki kısmını değiştirmiş olacak önem derecesi yüksek bir olaydır. İş mevzusunda ufak fakat önem derecesi yüksek bir adım atılmış olacağına da belirti eden rüya, ufak fakat yeni bir hane satmış olun alım yapmak, hane değiştirmiş olmak veya eldeki parayı yatırım yapmış olarak değerlendirmiş olmak biçiminde de tabir edilir.



    Rüyada Çocuk Ayakkabısı Bulmak

    Şahsın gönlünden geçen hissiyatların son derece halis niyetli ve masum olduğunu, etrafına karşı sürekli incelikli davrandığını ve karakteriyle büyük övgü almış olduğunu delalet eder. Şahıs yaptığı her şeyi sevmiş olarak ve gönülden yaptığı için sürekli muvaffakiyetli olur ve insanların itimatını kazanması için çabalamış olmasına gerek kalmış olmaz. Çocuk ayakkabısı bulmuş olmak bekarlar için sevgi gereksinimi yüksek olan ve sürekli alaka beklemede olan bir benzere sahip çıkmak anlamına gelir.

    Rüyada Çocuk Ayakkabısı Almak

    Sert geçecek iş hayatında şahsın karşılaştığı şahısların makamlarını kullanmış olarak kötülük yapmış olmak istemiş olmalarına, kuvvet maliki kişilerle girilen tartışmalara ve can derdine delalet etmektedir. Terslikler yaşanması ve arzulanılan amaça zorluklarla ilerlemiş olmak manasına da gelmiş olan rüya, şahsın karşılaştığı her çeşit engelde sabır göstermiş olması ve azmini yitirmemesi, itikadını dayanıklı tutmuş olması biçiminde de tabir edilir. Gündeme gelecek kötülüklerin ve sorunların yakın gelecekte şahıs için çok sevinç verici gelişmelere sebep teşkil edeceğini ve elbet bir gün arzulanılan mutluluğun yakalanacağı biçiminde de yorumlanır.

    Rüyada Çocuk Ayakkabısı Görmenin Psikolojik Yorumu

    Çocukluk çağında alımı yapılan yaraların, kırgınlıkların ve yoksunlukların göstergesidir. Şahsın yaşayamadığı hissiyatları ya da yetersizliğini sürekli hissettiği anne baba sevgisinin bugünlerde daha da önem derecesi yüksek hale gelmiş olması ve devamlı olmak suretiyle geçmiş hatıralar düşünülerek geçirilen vakitleri simgeler.

    in CÇ