Rüyada büyük babasını görmek, beklentilerin gerçeğe dönmesine işaret eder. Rüya maliki, arzu ve isteklerine tez zamanda teker teker kavuşacaktır. Kafasını bulandırmış olan şeyler aheste aheste çözülecektir. Ayrıyeten rüyada büyük babasını görmüş olan kişi, güzel bir bebeğe kavuşur. Şahıs haneli ise ve çocuğu yoksa ivedi vakitde çocuk yapmış olmak teşebbüslerine başlayacaktır. Doğmuş olacak çocuk nazara uğrayabilir.



    Rüyada Büyük babasının Öldüğünü Görmek

    Rüyada büyük babasının öldüğünü görmüş olan kişi, iş yaşamındaki arzusuz tavırlarıyla dikkatleri üstüne çeker. Beğenmediği bir işte çalışmış olmaktan ya da iş platformundan sıkılmış olmasından ötürü kendini işine veremeyecek ve bu vaziyet patronun gözünden kaçmayacaktır. Rüyayı gören kişi bu tavırlarından vazgeçmiş olmazsa kısa müddet sonra işinden olma ihtimali var. Daha dikkatli olmalıdır, işini kaybetmiş olması yaşamını olumsuz doğrultuda etkileyecektir.

    Rüyada Ölmüş Büyük baba Görmek

    Rüyada ölmüş büyük babasını görmüş olan kişi, yaşamında yeni başlangıçlar yapacaktır. Kendine yepyeni, çok temiz bir sayfa açma işini gerçekleştirecek olan rüyayı gören kişi, yanlışlarını artık yapmış olmayacak ve daha şuurlu hareket edecektir. Yeni bir iş, yeni bir hane, yeni dostlar gibi yenilikler rüyayı gören kişinin hayatının değişmiş olmasına yardımcı olacaktır.

    Rüyada Ölmüş Büyük baba ve Ninesini Görmek

    Rüyada ölmüş büyük baba ve ninesini görmüş olan kimse, akrabası ile sıkıntılarını çözer. Akrabanın büyüklerini rüyası esnasında görmüş olması kendine bir ikaz niteliği taşır. Akrabasına hürmet göstermiş olması gerektiği anlaşılmış olur. Rüyayı gören kişi de akrabasına artık daha çok kıymet verir ve akrabasından de aynı bedeli görür. Rüyayı görmüş olan kimse, akrabasının arzularını yerine getirmiş olmaya çalışır.

    Rüyada Ölü Büyük babanın Dirilmesi

    Rüyada ölü büyük babanın dirilmiş olması, rüyayı gören kişinin yanlışlarına dikkat çeker. Rüya maliki, yaşamında yaptığı yanlışların farkında değildir. Rüyada büyük babanın dirilmiş olması de rüyayı gören kişinin bu yanlışlarının idrakine varması için bir ikazdır. Şahıs bu yanlışlarından dönmediği takdirde daha fazla kayıp vereceği işler yapacaktır. Çok kısa bir süre evvel kendine yeni uğraşlar bulmalıdır.

    in D