Rüyada demir parmaklık görmek, rüyayı gören kişinin zor bir yaşamı olacağına ve hayatının devamlı çaba etmekle geçeceğine delalet eder. Çok ağırlığı olan koşullarda, uzun saatler çalışmış olmaya, ayakların ve ellerin nasır tutmuş olmasına, belin bükülmüş olmasına ve saçların ağarmış olmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin ekmeği tabir yerindeyse aslanın ağızından değil midesinden almış olduğuna, çok zorluk çektiğine ve güçlük girdiğine tabir edilir. Buna rağmen, şahsın elindekilerle yetinen, ufak şeylerle memnun olmayı bilenmiş ol kimse olması yardımıyla rahatının ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.



    Rüyada Parmaklık Görmek

    Rüyada parmaklık görmek, rüyayı gören kişiyi hayra götürecek hadiselerin gündeme geleceğine, şahsın kötü şahısların şerrinden ve nazarından ırak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, keyfinin, rahatının ve sıhhatinin yerinde kalmış olacağına delalet eder. Tatlı dilli, cici sohbet kimse olmaya şöylece çok kıymet görmeye ve sevilmiş olmaya delalet eder.

    Rüyada Demir Parmaklıklı Kapı Görmek

    Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek, cemiyeti düzenlemiş olan, insanların arasındaki bağlantıları yönetmiş olan ve onları disiplin içinde tutmuş olan yönetimin o yerde üstün olduğuna ve adilliğin er veya geç yerini bulmuş olacağına delalet eder.

    Rüyada Demir Parmaklıklı Pencere Görmek

    Rüyada demir parmaklıklı pencere görmek de gene kanunun üstünlüğüne, nizamların kesmiş olun ve net çizgilerle belirlenmiş olmasına yorumlanır. Cemiyetin güvenliğinden sorumlu olan kuvvetlerin var olduğuna işaret eder.

    Rüyada Tel Örgü Görmek

    Rüyada te örgü görmek, rüyayı gören kişinin bir vazife için yaşamış olduğu yeri terk etmek zorunda kalmış olup gurbete gideceğine, aklının vatanında kalacağı için kendisini tam olmak suretiyle işine veremeyeceğine dolayısıyla de muvaffakiyetsiz olacağına işaret eder.

    Rüyada Dikenli Tel Görmek

    Rüyada dikenli tel görmek, şahsın içine sinmeyen ve hiç bir şekilde aklının alım yapmadığı, kavrayabilmekte ve çözmüş olmakta zorlandığı değişik problemler olduğuna yorumlanır. Bir yandan da kişisel yaşantının kutsallığı ile değerlendirmeye tabi tutulur.

    in D