Rüyada derviş görmek, şahsın gönül hoşluğunda olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa kıymet vereceğine, bilgi sahibi, kibar ve gelenekli olacağına ve yalnızca kendine yararlı olmakla kalmayıp, başta akrabası, yakınları ve arkadaşları olmak üste bütün insanlara elinden geldiğince yardımcı olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi için talih olmak suretiyle değerlendirmeye tabi tutulur ve içine düştüğü zorlanmaktan engin yürekli, bonkör ve hürmet kıymet birinin desteği ile kurtuluşa ereceği manasına çıkar.



    Rüyada Derviş Olmak

    Rüyada derviş olmak, rüyayı gören kişinin hak yolunda yaşanabilecek bütün kutsal hissiyatları hayata talihi sahip olacağına, itikadının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah azze ve cellenin iradesiyle kendisine bahşedilen yüce hissiyatlar ve kudret yardımıyla de her gün şükredeceğine işaret eder.

    Rüyada Derviş Mezarı Görmek

    Rüyada derviş mezarı görmek, saadet getirecek hadiseler yaşamaya, neşeli havadisler alım yapmaya, hayırlı kişilerle karşı karşıya gelmeye ve onlardan fayda görmeye yorumlanır. Şahsın dünya hayatında istediklerine ereceğine şununla yetinmeyerek ahiret yaşamı için de hak yolunda savaşacağına delalet eder.

    Rüyada Derviş Elbisesi Giymek

    Rüyada derviş elbisesi giymiş olmak, iyi biçimde yorumlanmaz. Rüya sahibi için uğursuzluk olmak suretiyle kabullenilir. Talihin ve kısmetin kapanması, işlerin ters gitmiş olması manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin yaşamına kötü insanların girmiş olacağına ve onlardan kötü durumla karşılaşacağına yorumlanır.

    Rüyada Ermiş Görmek

    Rüyada ermiş görmek, müspet neticelere işaret eder. Sağlıklı olmaya, hoşluklarla karşı karşıya gelmeye, esenlik ve ferahlığa ulaşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaşamının muvaffakiyetler içinde geçeceğine ve güzel bir hayatı olacağına tabir edilir.

    Rüyada Yaradan Dostu Görmek

    Rüyada Yaradan dostu görmek, şahsın ömrü boyunca meşakkat ve güçlük yaşamayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, illet bir rahatsızlık veya üstesinden gelilmeyecek bir problem yaşamayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin talihinin samimi davranacağına, işinin kuvvetinin de denk gideceğine yorumlanır.

    in D