Rüyada devlet başkanı görmek, rüyayı gören kişinin kadir değer bilenmiş ol, gönlü olsun diye çiğ tavuk yemiş olma fedakârlığı göstermiş olan, zor gününde rüyayı gören kişinin yanında olan arkadaşları olduğu manasına çıkar. Rüyayı gören kişi arkadaş mevzusunda seçici olması sebebi ile etrafında argo bir tabirle kaypak, dedikoducu, yalancı ve daha başka kötü alışmışlıkları olan şahısları barındırmış olmaz, yalnız kendisisi gibi iyi tabiatlı olan, karakteri dayanıklı kişilerle dostluk eder. Öyleki bu rüya, bununla birlikte rüyayı gören kişinin vefalı olan, vefakar, namuslu ve düzgün kimse olduğuna delalet eder.



    Rüyada Devlet Başkanı ile Konuşmak

    Rüyayı gören kişinin hafif biçimde atlatacağı zor bir devir olacağına ama kendisisi için çok ağırlığı olan olmayacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi kimi sıkıntılarla karşı karşıya kalmış olacak, bu vaziyeti kalender ve metin biçimde atlatmış olacak ve tolere edecek anlamına gelir.

    Rüyada Devlet Başkanı Olmak

    Rüyayı gören kişinin işlerinden büyük verim alacağına ve kendisisi için bereket olacağına yorumlanır. Çekilmiş olan güçlüklü günler geride kalmış olacak, bollukun keyfi yardımıyla hiç yaşanmamış gibi gelecektir.

    Rüyada Devlet Başkanı ile Yemek Yemek

    Rüya maliki, kendisisi için çok karlı olacak bir işe atılmış olacak ve büyük gelir elde edecektir. Bu iş yardımıyla hem paraya hem de itibara malik olacaktır.

    Rüyada Devlet Başkanının Elini Öpmek

    Rüyayı gören kişinin kalp kırıklığı yaşadığına ve dolayısıyla de bir şahsa kin beslediğine yorumlanır. Halbu ki kin, kendinden başka kimseye zara vermiyordur. Bu rüyanın manası, rüyayı gören kişinin kin duyduğu şahısı affedip, kendinin rahata ermesi şeklindedir.

    Rüyada Devlet Elemanı Görmek

    Güç, kudret ve hayır bulmuş olmaya, bütün zorlukların başaracak, imkânsız gibi gözlemlenen işleri başarmış olacak enerjiye ve akideye ulaşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin işleri de yaşamı da kolaylaşmış oluyor anlamına gelir.

    in D