Rüyada diş fırçalamış olmak, yaşamında ve işinde detaycılanan, yaptığı tüm işlerin mükemmel olmasını istemiş olan, kusura cici görü göstermeyen, mükemmeliyetçi, sistemli, toplu ve hijyenik şahıslara delalet eder. Rüyayı gören kişi yaptığı işin en güzeli olmasını ister ki, mutlu edici sonuçları ve işindeki yüksek performansı yardımıyla tüm insanların güvendiği ve seçim ettiği birisi olsun.Bu şahıs kazandığı paranın hakkını da son kuruşuna kadar vermiş olmak ister. Rüyada diş temizlemiş olmak kimi zaman da bir şeyi ört basmış ol etmeye çalışmış olmak olmak suretiyle yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kendini rahatsız eden, duyulduğu vakit başının ağrımasına sebep teşkil edecek olan bir şeyden feraha ermek için epeyce zorlanacağı ve zahmet çekmesi gerekeceği biçiminde de yorumlanır.



    Rüyada Diş Görmek

    Çok hayra yorulur. Rüyası esnasında diş gören şahsın yaşamı çok güzel olacak anlamına gelir. Rüya maliki, hiçbir sağlık sıkıntısı olmadan, gönlünce bir hayat geçirmiş olacak ve ilerlemiş olan yaşına rağmen genç ve güzel kalacaktır.

    Rüyada Ak Diş Görmek

    Rüyada ak diş görmek büyükçe bir mal varlığı ve kazanç olmak suretiyle yorumlanır. Rüyayı gören kişiye piyangodan para çıkacağı biçiminde değerlendirme yapılır. Kimi rüya tabirleri ak dişi talih ve talih olmak suretiyle tabir eder.

    Rüyada Diş Dökülmesi

    Rüyada dişlerinin döküldüğünü gören şahsın yaşamı karışacak, sistemi bozulacaktır. Rüyayı gören kişi büyük bir borcun altına girmiş olabilir veya maddi bir kötü durumla karşılaşıp büyük bir sorun içine düşmüş olabilir.

    Rüyada Altın Diş Görmek

    Bilim okumuş, âlim şahsa delalet eder. Rüyada altın diş görmüş olan kimse bu bilgin şahısdan feyz alarak, etrafındakiler kısımından büyük saygınlık ve büyük alaka görecektir.

    Rüyada Dişin Kırılması

    Yıkıma sebep teşkil edecek, acısı hiç dinmeyecek bir kayıp manasına çıkar.

    Rüyada Diş Çektirmek

    Şahıs istemiş olarak diş çektiriyorsa yardım yapmış olacağına, dişi zorlayarak çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

    in D