Rüyada diş temizlemiş olmak, sevinç, mutluluk, hijyen, güzel namus ve takdir edilen bir şahısdır. Rüyada diş temizlemiş olan şahıs günahlardan arınır, haramlardan sakınır, haram yemiş olmaz ve günahlara tövbe eder. Bu rüya bununla birlikte düşmanlık besleyen gizli bir hasıma, iş yaşamında para yitirmeye, başarısız olunmaya, sorunların peşinden ulaşılan rahat ve rahatlığa da yorulmuş olabilir.



    Rüyada Dişini Misvakla Temizlediğini Görmek

    Bu rüya, görmüş olan kimse için hayırlı ve iyidir. Rüya sahibi başkalarının takdirini toplayan, iyi huylu ve hijyenik kalpli birisidir. Bunun yanında bu rüya sahibinin nasuh tövbesine, namusunun güzelliğine, günah işlemiş olmamaya, günahlardan arınmış olmaya ve güzel lafa de yorulmuş olabilir. Bu rüya dertten sonra ulaşılacak kolaylığa ve sevince de işaret eder.

    Rüyada Dişlerin Arasını Ayıkladığını Görmek

    Kimi yorumculara göre şahsın rüyada dişlerinin arasını ayıklamış olması hısımlardan ulaşmış olacak bir nimet ve bir hayırdır. Dişlerini ayıklarken içinden bir şey çıkarmış olsa hısımlardan gelmiş olacak para ya da maldır. Ayıkladığı şeyi başkasına vermiş olan şahıs elindeki malı başkasına armağan eder. Bu rüya istenmeyen şeyin ortadan kalkmasına ve ferahlamaya işarettir.

    Rüyada Başkasına Dişini Temizletmek

    Bu rüya yaşamta beklentilerinize ve isteklerinize ulaşmış olacağınıza, arzularınızın olacağına delalet etmektedir. Rüyası esnasında başkasına dişini temizleten tanımadığı bir şahısdan fayda görür. Şayet temizlemiş olan şahıs ahbapsa, bu bahse konu olan insanın dürüst ve iyi namuslu olduğuna delalet etmektedir. Kimi değerlendirmelere göre bu rüya yalancı tanıklığa, sorun neticesi gelmiş olan hayra, kazanılan helalinden rızka ve mala, yüksek makam ve mevkilere gelmiş olacağına, bir ömür mutluluğa, günahlardan tövbeye, fenalıklardan arınmış olmaya delalet eder.

    Rüyada Dişlerini Gıcırdattığını Görmek

    Bu rüya gerçeğe dönüşecek arzulardır. Rüyada sıkarak dişlerini gıcırdatan şahıs sabrının meyvesini yer öyleki sabrettiği işin neticende çok güzel bir neticeye ulaşır. Bu rüya dertten sonra gelmiş olacak hayırlı işlere, iyiliklere ve mutluluğa delalet etmektedir.

    in D