Rüyada dişçiye gitmiş olmak, rüya sahibinin, iş yaşamında veya toplumsal yaşamında çok zor ve sorunlu vaziyetlere düşmüş olmasına, çok rahatsız bir evreye girmiş olmasına, aile yaşamında ve toplumsal yaşamta büyük problemlere yaşamasına sebep teşkil edecek hadiseler ile karşılaşmasına ve son derece büyük bir dedikodu veya aile bağlarını zedelemiş olacak bir yalan yüzünden son derece büyük acı veren durumlar çekmiş olacağına yalnız bu vaziyetlere rağmen rüyayı gören kişinin, istediği gibi yaşayarak istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.



    Rüyada Dişçiye Gittiğini Görmek

    Rüyada dişçiye gitmiş olmak ile aynı anlama gelmiş olmaktadır. İş yaşamında ve aile yaşamında son derece büyük problemler ile boğuşmuş olan rüyayı gören kişinin, son derece büyük yanlış hareketler yapmış olmak üste iken kendini tutmuş olup herhangi yanlış yapmış olmadan bu sıkıntılardan kurtuluşa ereceğine ve son derece büyük sorunlar çekmiş olsa ve büyük ziyanlara uğrasa dahi bu vaziyetleri düzeltmiş olacağına ve çok ruzurlu bir yaşama adım atacağına delalet eder.

    Rüyada Diş Çektirmiş olmak

    Toplumsal yaşamı ve aile yaşamında bu aralar çok zor ve sorun dolu vakitler yaşayan rüyayı gören kişinin, son derece büyük üzücü olayların gündeme geleceğine, çok sevdiği ve kıymet verdiği bir şahısdan son derece büyük ve acı dolu bi bilgi alacağına, bu havadis ile son derece büyük acı veren durumlar yaşayacağına,  aile yaşamından gelmiş olan dayanak yardımıyla ayağa kalkmış olacağına ve çok iyi bir yaşamın başlamış olacağına yorumlanır.

    Rüyada Dişçi Görmek

    Rüyayı gören şahsın, iş yaşamında son derece büyük problemler ve maddi sorunlar içinde olduğuna, bu halin uzun sürmüş olması halinde son derece sıkıntılı vaziyetlere düşmüş olacağına, büyük ziyanlara uğrayacağına, almış olduğu borçların katbekat artış göstereceğine ve acil bir biçimde bir çare üretmesi gerektiğine işaret eder.

    Rüyada Diş Görmek

    Rüya malikinin, epeycedir sağlığına dikkat etmediğine, beslenmiş olma mevzusunu göz peşi ettiğine ve bu sebeple bu günlerde son derece büyük bir rahatsızlık yaşayacağı işaret eder.

    in D