Rüyada dua okuduğunu görmek, şahsın hacetlerinin gerçeğe dönmesine ve istek, arzu ve dileklerinin yerine gelmiş olmasına delalet etmektedir. Rüyada dünyevi arzuları için dua eden şahıs, dünya keyif ve nimetlerine kavuşur. Rüyası esnasında Yaradan rızası için dua eden ya da günahlarına tövbe eden kimse ise hem dünya hem de öbür tarafta büyük menfaatler sahip olar. Rüyada kendisisi için dua eden şahsın sorunları biter ve rüyayı gören kişi büyük lütuflar sahip olarak arzularına kavuşur. Rüyası esnasında başka birisi için ya da yardıma muhtaç bir şahıs için dua eden kimse, günlük yaşamda insanlara yardım eder ve muhtaç vaziyetde bulunmuş olan şahısların gereksinimlerini giderir. Bu rüya bununla birlikte yumuşak bir kalbiniz olduğuna delalet etmektedir.



    Rüyada Dua Ederken Ağlamak

    Rüyası esnasında dua ederken göz yaşı döktüğünü görmek, şayet dünya için edilmişse ziyana ve sıkıntıya; şayet ahiret ve Yaradan rızası için ağlamış olmuşsa büyük lütuflara, nimetlere ve dünyevi hoşluklara tabir edilmektedir. Rüyada gözyaşı dökerek dua etmek, şahsın büyük bir dertten sonra rahatlayacağının ve sabrederseniz yakında bütün sıkıntılarınızın biteceğinin göstergesidir. Rüyası esnasında namazda dua etmek, her çeşit iyiliğe ve güzelliğe, hem madden hem de manen hayra, şahsın bütün meselelerinin çareye kavuşmasına, ekonomik manada rahatlamış olmaya, hacetinizin giderilmiş olmasına, maneviyatınızın gelişip dini alamda derecenizin yükselmiş olmasına tabir edilir.

    Rüyada Camide Dua Etmek

    Rüyada camiye girmiş olup orada dua eden kimse, manevi manada büyük bir aydınlanmış olma sürecine girer ve kendini dünyevi olandan uzaklaştırmış olup küllüyen ahirete ve manevi hayata yönlenir. Camide dua etmek, her çeşit hüzünden feraha erip, arzularınızın kabul olması manasına çıkmaktadır.

    Rüyada Dua Okuduğunu Görmenin Psikolojik Tabiri

    Rüyası esnasında dua okumuş olan şahsın kimi arzu ve istekleri vardır. Bu arzularına ulaşmış olmayı amaçlayan; ama ne şekilde yapmış olması gerektiğini bilemeyen şahıs, rüyası esnasında bu dileklerini dua ederek göstermiş olmakta ve bütün hepsinin gerçeğe dönmesi için manevi bir destek arama yapmaktadır.

    in D