Rüyada duş görmek, rüya sahibinin getirisi yüksek olan işler yapmış olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşı karşıya geleceğine, tabir caizse elinin kolunun bağlı olduğu mevzularda onu huzura kavuşturacak yollara ulaşmış olacağına, ferahlayacağına, iyileşmiş olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip çıkacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin dileği gerçekleşeceğine, canının ve malının güvencede olacağına, manevi doğrultularının kuvvet kazanacağına bu vesileyle vücutun de şifa bulmuş olacağına delalet eder.



    Rüyada Duş Almak

    Rüya sahibinin harcadığı çabadan, fakirlikten, sıkıntılardan, korkularından, endişelerinden ve kuruntularından uzaklaşmış olmayı başarmış olacağına, işlerinin hafiflemiş olacağına, evine rahatın dolmuş olacağına, ekmeğini huzur biçimde yemiş olma olanakına sahip çıkacağına, çektiği eziyet kadar da sefa sürmüş olacağına işaret eder.

    Rüyada Duş Yapmak

    Rüyada duş yapmış olmak da tıpkı duş alım yapmak gibi yorumlanır. Rüya sahibinin kazandıklarını keyifle tüketme talihi sahip olacağına, hayat enerjisinin ve arzusunun hep yüksek olacağına, yarınları için ümitlerini kaybetmeyeceğine, elindekilerin tadını doyuncaya kadar çıkarmış olacağına ve zenginliğinin, sağlığının, dirlik, düzeninin da değerini bilmiş olacağına tabir edilir.

    Rüyada Başkasının Hanende Duş Almak

    Rüya sahibinin o kimseden bir iyilik ve yardım alacağı manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin kendine müteşekkir ve duacı olacak bir insanın varlığı üstünden açıklanır ve bu şahsın rüyayı gören kişiye çare olacağına delalet eder.

    Rüyada Camide Duş Almak

    Rüya sahibinin pişman olacağına, kendini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışmışlıklarından arınmış olacağına, doğru yolu bulmuş olacağına, dinde olgunlaşmış olacağına, hikmetli, kudretli şahıslar arasına girmiş olacağına ve kurtuluşa ermeyi başarmış olacağına tabir edilir.

    Rüyada Sokakta Duş Almak

    Rüya sahibinin ayıplanmasına, kınanmasına ve cemiyetden uzaklaştırılmasına sebep teşkil edecek şeyler yapmış olacağına, itibarını zedelemiş olacağına, ismini kirleteceğine, Yaradan katındaki yerini kaybedeceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişi doğru yoldan sapacak ve kötü yollara girmiş olacak anlamına gelir.

    in D