Rüyada düğün görmek hayırlı manalara maliktir. Rüyada düğün, sorununuzun ve hüzününüzün bu günlerde kaybolmuş olacağına yorulmuş olmaktadır. Kimi yorumcular rüyada düğün görmek için olumsuz değerlendirmelerde bulunmuşlardır. Bazı değerlendirmelere göre rüyayı gören kişi başına gelmiş olacak hadiselerden ötürü hüzün yaşayacaktır ama umumi olmak suretiyle düğün, rüyayı gören kişinin sorunlarının gideceğine ve pozisyonunun yükselmiş olacağına delalet eder.



    Rüyada Düğün Rüya Tabirleri

    Rüyada Kendisi Düğününü Görmek

    Rüyanızda kendisinizin düğününü gördü iseniz, size ırak olan bir dostunuz ya da hısımınızın size cici olmayan havadisler vereceği manasına çıkar. Kimi zaman da bu rüya şahsın yaşamını boş işlerde harcadığına, vakitini kendine faydası dokunmuş olmayacak kişilerle ya da olaylarla geçirdiğine delalet etmektedir. Bu rüya geneli bilgine göre bela ve musibettir. Ama şayet gördüğünüz düğünde yemek, içmek yoksa ve sefahat yapılmıyorsa o vakit sevince ve sorunlardan ferahlamaya delalet etmektedir.

    Rüyada Müziksiz Düğün Görmek

    Şayet rüyanızda bir düğün gördü iseniz ama bu düğünde herhangi bir sefahat yapılmıyor ve müzik çalmıyorduysa, evinize ve iş yerinize bolluk gelecektir. Bu bolluk eve girmiş olan paranın miktarının yüksek olabileceği gibi, hâlihazırdaki paranızın ve elinizdeki nimetlerin basit basit elden çıkmayacağı doğrultusundadır. Şayet düğünde müzik mevcutsa ve insanlar eğleniyorsa, bu günlerde bir bela ile imtihan edileceğinize ve şayet sabrederseniz bu imtihanı kazanacağınıza delalet eder.

    Rüyada Düğün Yemeği Görmek

    Rüyanızda düğün yemeğine çağrı edilmiş ya da düğün yemeği tertip etmişseniz, sorunlu günleri geride bırakacağınıza işaret eder. Şayet ıstıraplı bir dönemdeyseniz, kalbiniz ferah olabilir zira sevinç çok yakında kapınızda belirmiş olacak! Bir öbür kısımdan düğün yemeği vermiş olmanız, arkadaş ve yakınlarınızın işlerinde onlara yardım edeceğiniz ve faydanızın dokunacağı biçiminde de tabir edilir.

    Rüyada Oyunlu Düğün

    Kimi dini rüya tabirlerinde, gördüğünüz düğün oyunlu idiyse olumsuz ve olumsuz hadiselerle karşılaşacağınız biçiminde değerlendirmeler bulunmuş olmaktadır. Aynı biçimde içkili düğünler de musibete yorulmuş olmaktadır. Şayet oyunlu, sazlı ve laflı bir düğünden ayrılmış olmuşsanız bu rüyanız, kendisinize faydası olmayan her çeşit eylemi, dostı ve olayı terk edeceğinize, doğru yolu bulmuş olarak bu günlerde bütün kusurlarınızdan dönmüş olacağınıza yorulabilmektedir.

    Rüyada Bir Düğünde Bulunmak

    Rüyası esnasında çağrılı olduğu bir düğünde bulunmuş olana ve o düğünde oturmuş olan kimsenin bütün hüzünü ve sorunu giderek rahatlar ve huzura kavuşur. Şayet bulunmuş olduğunuz düğünde yemek de veriliyor ve siz bu yemiş olmaktan yemiş olmuşsanız bütün hastalıklarınıza bulur ve bir daha eski sağlığınıza kavuşursunuz.

    Rüyada Şatafatlı Ve Işıltılı Bir Düğün Görmek

    Bu şekilde bir rüya geneli âlim kısımından müspet biçimde yorulmuş olmaz. Umumilikle sorun, gelmiş olacak bela, musibet ya da günah işlemiş olmaya dikkat çeken bir rüyadır. Devamlı insanların oynadığı, pırıl pırıl ışıkların yandığı bir düğün kimi zaman da şahsın çalımı sevdiğinin ve kibirli bir kimse olduğunun göstergesidir. Düğünde ne kadar çok şatafat ve şaşaa mevcutsa o kimse de esas yaşamda o kadar kibirli ve insanları küçümseyen bir karaktere maliktir.

    Rüyada Sakin Bir Düğün Görmek

    Rüyası esnasında sakin bir düğün gören kimsenin bu rüyası, hayırlı, bolluklu bir hayatın, rahata ermenin, rahat içinde geçecek bir hayatın ve akrabası ile beraber sevinç ile yaşamasının işaretçisidir. Bu şekilde bir düğünde bulunduğunu görmüş olan kişi şayet sıkıntıdaysa bu sorunlardan kurtulur ve koşuşturmaca ile geçen vakitler bitmiş olarak daha sakin, huzur dolu ve dingin bir yaşama kavuşur.

    Rüyada Bir Düğünde Çalıştığını Görmek

    Rüyası esnasında bir düğünde çalışmış olan, getirmiş ol götür yapmış olan ya da düğün malikine yardım eden şahıs rahatsızlanır ya da önem derecesi yüksek bir rahatsızlığa tutulur; ama bu rüya bir süre hasta kalmış olduktan sonra tekrar iyileşmiş olacağınıza ve bütün hastalıklarınıza şifa bulmuş olup eski sıhhatinize tekrar dönmüş olacağınıza yorumlanabilmektedir.

    Rüyada Bir Hastanın Hanende Düğün Görülmesi

    Rüyada tanımış olduk bir hastanın hanende düğün olduğunu, kalabalık bir grubun bulunduğunu görmek o hastanın ağırlığının artmasına ya da vefat etmesine yorulmuş olmaktadır. Şayet düğün rüyada sona ererse, o hasta da ne rahatsızlığı mevcutsa şifa bulmuş olarak iyileşir ve tekrar sağlıklı bir insan olur. Kimi zaman da bu rüya bahse konu olan insan hakkında hayır dua edilmesi gerektiğinin göstergesidir.

    Rüyada Düğün Davetiyesi Görmek

    Rüyada görmüş olunan düğün davetiyesi yakında alacağınız bir havadisdir. Bu havadis ara sıra üzücü kimi zaman da neşeli olabilmektedir. Rüyada düğün davetiyesini eline alan şahıs epeydir istek ettiği bir şeye kavuşur. Bu rüya ne istemiş olarsanız gerçeğe dönüşeceğine delalet eder. Kimi zaman da bu şekilde bir rüya gören şahsın yakın etrafında bir şahsın evlenmiş olmasına de delalet edebilmektedir.

    Rüyada Düğünde Gelmiş olun Damat Görmek

    Rüyada bir düğünün gelmiş olun ve damadını görmek bu günlerde çok sevineceğiniz son derece sevindirici bir bilgi alacağınıza, bu havadis neticende oldukça büyük bir çıkar sahip olacağınıza delalet etmektedir. Gelmiş olun ve damat umumilikle memnunlukla, ferahlamayla ve yaşanan sorunlardan kurtulmayla tabir olunur. Rüyada gelmiş olun ve damadı tebrik eden şahıs tüm insanların takdirini kazanç sağlayacağı bir şey yapar ya da iyilikleri ile anılmış olan hayırlı bir kimse olur.

    Rüyada Düğün Çiçeği Görmek

    Rüyada görmüş olunan düğün çiçeği yaşadığınız problemlerin ve meşakkatların neticende oldukça büyük bir paraya ya da menfaate kavuşacağınıza; zorlanmakla kazanılan paraya delalet eder. Kimi zaman da bu rüya gelecekte yaşayacağınız sevinçların işaretçisidir. Bu şekilde bir rüya görmüş olan kişi istediği şeylere azıcık zorluk çekerek ve kimi sınavları yaşayarak ulaşır.

    Rüyada Düğün Kalabalığı Görmek

    Rüyada görmüş olunan düğün kalabalığı esas yaşamda da bu şekilde bir ekip insanın toplanmış olmasına ve sizlerin de bu kalabalık içinde bulunmuş olmanıza yorumlanır. Bu rüya ister nişan, düğün ister cenaze nedeniyle olsun, insanların bir araya geleceklerinin ve sizlerin de bu şekilde bir platformda öbür kişilerle beraber bulunacağınızın işaretçisidir.

    Rüyada Düğün Pastası Görmek

    Rüyası esnasında düğün pastası görmüş olan kişi esas yaşamda büyük bir nimete kavuşur. Bu rüya geçim bolluğuna, tüm manalarda bollukun artmasına, yapmış olacağınız işlerde hep çıkar ve güzellik sahip olmaya yorulmuş olmaktadır.

    Rüyada Kızına Düğün Yapmak

    Rüyada kızına düğün yapmış olmak, kızının yakında güzel bir muvaffakiyet sahip olmasına ya da anne babası olan kişiyi sevindirmiş olacak bir tavır, hareket sergilemiş olmasına yorulmuş olmaktadır. Rüyası esnasında kızını evlendişren şahıs onun mürüvvetini görür ya da onu bir işe sokar. Bu rüya çocuğu yardımıyla memnun olmaya, onun mutlu edici sonuçları ile övünmeye, tüm insanların takdir ettiği ve sevdiği bir çocuğa sahip çıkmaya da delalet etmektedir.

    Rüyada Düğün Hazırlığı Yapmak

    Rüyada düğün hazırlığı yapmış olan şahıs esas yaşamda da yeni bir girişim yapacak olmaya hazırlanır. Ancak bu başlangıç şahıs için hayırlı da hayırsız da olabilmektedir. Düğün hazırlığı yapmış olmak kimi zaman da yolculukla tabir olunur. Bu yolculuk uzun bir yolculuk olabileceği gibi şahsın tez zamanda gidip geleceği bir yer de olma ihtimali var.

    Rüyada Düğün Alışveriş işini Yapmak

    Rüyada düğün için alışveriş yapmış olan şahıs, alışveriş sırasında ne almışsa onların kıymeti miktarınca esas yaşamda menfaate ve güzel nimetlere kavuşur. Esasen bu stil rüyalar alımı yapılan şeyin nispetince yorumlanır. şayet alışveriş işinde güzel ve helal şeyler almışsanız bu tüm manalarda kazanç sahip olmaya ve memnun olmaya; şayet haram değişik mallar alım yapılmışsa günah işlemiş olmaya ya da soruna girmiş olmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Düğün Salonu Görmek

    Rüyada düğün salonu görmüş olan kişi farklılığı cemaatlerin arasında ve değişik topluluklarla beraber hiç olmadığı meclislerde bulunur. Şayet düğün salonunda oynanıyor ve çalgı da mevcutsa bulunulacak camiate kötü, hileci ve ziyanlı insanların bulunmasına; şayet düğün salonu sakin ve huzur dolu bir yerse, bulunulacak camiain da hayırlı ve şahsa yararlı olmasına delalet etmektedir.

    Rüyada Düğün Konvoyu Görmek

    Rüyası esnasında düğün konvoyu görmüş olan kişi, kendine hasım olan arkadaş görünümünde kimselerle dostluk kurar. Bu rüya gören şahsın saflığından faydalanmış olan ve ona fenalığı dokunmuş olan kişilerin bulunduğuna ve onlar yüzünden rüyayı gören kişinin üzülmüş olacağına delalet etmektedir.

    Rüyada Düğün Otomobili Görmek

    Rüyası esnasında düğün otomobili görmüş olan kimse, sonu ziyanlı bitmiş olacak bir yolculuğa çıkmış olmak için ısrar eder. Bu rüya umumilikle şahsın kendisi için zararlı ameller işlediğinin ve bu sebeple de geneli vakit üzülmüş olup, soruna girdiğinin göstergesidir. Rüyada düğün otomobiline binmek sonu meçhul bir yolculuğa çıkmış olmaktır.

    Rüyada Düğün Ertelemek

    Rüyası esnasında düğün ertelemiş olan kimse, hata bir hareketten dönmüş olarak rahata kavuşur. Bu rüya şahsın doğru yoldan sapıp neticesinde tekrar kurtuluşa ulaşmış olmasına ve yaptığı bütün günahlara tövbe ederek kulluk manasında derecesinin yükselmiş olmasına delalet etmektedir. Kimi zaman da bu rüya işlerini bitirememeye ve kimi mevzularda yarım kalmış olmaya yorulmuş olabilir.

    Rüyada Düğün Resimi Çektirmek

    Rüyası esnasında düğün resimi çektirmiş olan kimse şayet gurbette ise yakında sevdiklerine ve akrabasına kavuşur. Bu rüya yolculuğa çıkmış olmaya ve epeyce gurbette kalmış olduktan sonra tekrar memleketine dönmüş olup sevmiş oldukları ile ulaşmaya delalet eder.

    Rüyada Düğün Görmek Psikolojik Anlamı

    Rüyanızda kendisi düğününüzü görmüş olmanız ya da bir yakınınızın düğününe katılmış olmanız yeni bir girişim ve geçiş devirindeki sorunlarınızı yansıtır. Bu cins rüyalar umumilikle olumsuz hissiyatları ve kimi korkulu durumları vurgulamaktadır. Şayet düğünün bir felaketle bittiğini ya da düğün içinde kimi yanlışlıklar olduğunu gördü iseniz, o vakit kimi olumsuzlukları değerlendirmeli ve çözmüş olmaya başlamış olmalısınız. Bu şekilde bir rüyayı evlilik hazırlıkları içinde olan bir şahsın görmüş olması, evlilikle alakalı korkulara delalet eder. Düğün ayrıntıları, aile ile stres, bağlı olma durumu korkusu ve bağımlı olmamak kaybı üstünde çatışmalar bu cins rüyalara sebep olma ihtimali var.

    in D