Rüyada eski dost, birçok biçimde tabir edilebilmektedir. Rüyayı gören kişinin eski dostunu rüyası esnasında hayır, huzur ve rahat içinde görmüş olması kendisisi için de müspet neticelere işaret eder. İşlerin hafifleyeceği, yaşamın rahatlayacağı, zor zamanların biteceği, sorun ve meşakkatların geçmişte kalacağı biçiminde yorumlanırken, rüyayı gören kişinin eski dostunu sorun içinde görmüş olması iyi kabullenilmez ve şahsın zorluğa düşeceği biçiminde tabir edilir.



    Rüyada Eski Dostı Dövmek

    Rüya sahibi şayet rüyası esnasında eski dostı olmak suretiyle gördüğü şahısı tanıyorsa o kimseye bir mevzuda yol göstereceği, akıl vereceği, bir ayıbını örteceği veya noksanını kapatacağı şeklide tabir edilir. Ama rüyada gördüğü şahısı tanımıyorsa öyleyse herhangi bir kişiye maddi veya manevi manada dayanak olacağına işaret eder.

    Rüyada Eski Dostı Sevgili Olmak suretiyle Görmek

    Rüyayı gören kişinin ulaşmış olamadığı kimi hayalleri olduğu manasına çıkar. Kişi, yaşayamadığı kimi şeyleri içine atmış anlamına gelir. Rüyası esnasında eski dostunu sevgilisi olmak suretiyle gören şahsın manevi manada bir yanın eksik olduğuna ve şahsın içinde bazı şeylerin dert olmak suretiyle kaldığına tabir edilir.

    Rüyada Eski Arkadaşla Yemek Yemek

    Sevindirici bir olay gündeme geleceği biçiminde açıklanır. Rüya sahibinin keyfini ve keyifini yerine getirmiş olacak, yüzünü güldürmüş olacak, sorunlarını ve meselelerini unutturacak bir hadisenin gündeme geleceğine, rüyayı gören kişinin sefahatlı günler geçirmiş olacağına ve gerginlik atacağına yorumlanır.

    Rüyada Eski Arkadaşla Barışmak

    Muvaffakiyetli olmaya, hedeflerini, hayallerini ve amaçlarını gerçeğe dönüştürmek için fırsatlar yakalamış olmaya, ticareti geliştirmiş olmaya ve daha birçok hayırlı gelişme yaşamaya delalet eder. Rüya sahibinin güzel kısmetler alacağı ve bu vesileyle yaşamının rahatlayacağı manasına çıkar.

    Rüyada Eski Arkadaşla Görüşmek

    Bu rüya esas manasına benzerlik gösterecek biçimde yorumlanır ve rüyayı gören kişinin epeycedir görmediği bir kimse ile buluşarak hasret gidereceği biçiminde kabullenilir.

    in E