Rüyada eski sevgili ile küslüğü sona erdirmek, umumi olmak suretiyle duygu yüklü bağlantılarınızda yaşadığınız sorunlara işaret eder. ara sıra eski bir arkadaştan gelmiş olacak olan güzel havadis olmak suretiyle tabir edilirken kimi zaman da yapılan yanlışlardan ötürü yaşanan pişmanlığı, hüzünü ve ıstırapı delalet eder. Rüyada eski sevgilisi ile barıştığını gören rüyayı gören kişi henüz evlenmemiş ise, ciddi niyeti olan birisi ile tanışmış olacak ve memnun bir evlilik yapmış olacak da anlamına gelir. Haneli şahıslar için rüyada eski sevgili ile küslüğü sona erdirmek, pek iyiye yorulmaz. Geçmişten gelmiş olan problemlerin tekrar gün yüzüne çıkacağının ve şahsın rahatının kaçacağının işaretçisi olabilmektedir.



    Rüyada Eski Sevgili İle Görüşmek

    Rüyada eski sevgili ile görüşmüş olmak duygu yüklü çalkantılarınızın yoğun olmak suretiyle yaşandığı bir deviri delalet eder. Bazı vakit ummadığınız aniden gelmiş olacak olan hayırlı bir havadise delalet ederken, bazı vakit da eski günlere duyulan özlemi ve hasreti sembolize eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyle Telefonda Konuşmak

    Rüyada eski sevgili ile telefonda konuşmuş olmak, sevinç verici bir bilgi alacağınıza işaret eder. Çalışmış olan şahıslar için bu rüya iş ile alakalı gündeme gelecek pozitif gelişmeleri bununla birlikte iş yaşamında kazanılacak itibar ve bol kazanç olmak suretiyle da tabir edilir. Rüyada eski sevgiliden bilgi almak, şahsın duygu yüklü yaşamında hiç bir şekilde memnun olamadığına, bağlantılarında kendisinden kaynaklanmış olan problemlerin başkalarının üzerine yıkmaya çalıştığına delalet eder.

    Rüyada Eski Sevgili İle Buluşmak

    Rüyayı gören kişinin parasal sorunlar sebebi ile epeydir ödenemeyen borçları yüzünden zorluk içine düşeceğine işaret eder. Haneli şahıslar için rüyada eski sevgili ile buluşmuş olmak aile içinde çıkmış olacak sıkıntı verici duruma ve aile birliğinin bozulmaya uğramasına delalet etmektedir. Henüz evlenmemiş şahıslar için rüyada eski sevgili ile buluşmuş olmak, duymuş olacağınız bir dedikodu sebebi ile canınızın sıkılmış olacağına, hakkınızda çıkmış olacak başka sözlere karşı dikkatli olmanız gerektiğine yorumlanır. Rüya tabirleri ve kimi rüya yorumcularına göre ise, rüyada eski sevgili ile buluşmuş olmak gündeme gelecek olan hüzün ve ıstırapın işaretçisi olmak suretiyle tabir edilmektedir.

    in E