Rüyada eski sevgiliyle öpüşmüş olmak, rüya sahibinin, duygu yüklü olmak suretiyle bir boş alan yaşadığına, bu halin epeycedir ancak olmasından kaynaklandığına, sorunlarını çözmüş olmak ve huzura ermek için kendine elverişli birine gereksinimi olduğuna ve yalnız o vakit kafa olmak suretiyle çok huzur edip huzur dolu olacağına işaret eder.



    Rüyada Eski Sevgiliyle Dudaktan Öpüşmek

    Ruhsal bir boş alan içinde olan rüyayı gören kişinin, elde olmadan olumsuz hadiseler ile karşılaşmasına, son derece problemli ve zorlu bir deviri atlatmış olup geri döndüğü iş yaşamında son derece büyük bir muvaffakiyet kazanacağına ve  yüklü kadar bir kazanç sağlayacağına tabir eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyle Öpüştüğünü Görmek

    Rüya sahibinin eski sevgilisini aklından çıkaramadığına, hala onu düşündüğüne, içindeki boşluğu onunla doldurduğuna ve ne yaparsa yapmış olsun hiç bir şekilde onu unutamadığına işaret eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyi Öptüğünü Görmek

    Ayrılık acı tarafını hala içinde paydan ve epeycedir eski sevgilisini muhakeme eten rüyayı gören kişinin, artık bu vaziyeti rıza göstermesi ve eski sevgilisini unutmuş olup yeni bir girişim yapmış olup yeni bir bağlantıya başlamış olmasına işaret eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyle Sarılmak

    Eski sevgilisinin rüya sahibine verdiği kimi hissiyatların yerini kimsenin dolduramadığına veya dolduramayacağına, bu sebeple rüyayı gören kişinin son derece büyük bir hasret çektiğine ve son derece problemli bir devir yaşadığına delalet eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyle Barışmak

    Rüyayı gören kişinin eski sevgilisi ile aralarında çözülmüş olması lazım olan kimi problemler olduğuna, bu problemler çözülmüş olmadan rüya sahibinin, kalben huzur etmeyeceğine ve bu sebeple ufak bir görüşmüş olma yapılıp problemlerin halledilmesinin daha doğru olduğuna işaret eder.

    Rüyada Eski Sevgiliyle Sevişmek

    Rüya malikinin, eski sevgilisinin sorun içinde olduğu bir vakitde yardımına koşmuş olacağına ve hem parasal ve hem de ruhsal son derece büyük dayanak vermiş olacağına tabir eder.

    in E