Rüyada anlından öpülmek, şahsın büyük muvaffakiyetler sahip olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir başarıya, çalışmış olan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine veya yönetici, idareci gibi bir konuma gelmiş olacağına delalet eder. Rüyası esnasında kutlayıp takdir etildiğini görmüş olan kimse akrabasını gururlandıran işler yapar ve etrafınca takdir toplar. Bu rüya bununla birlikte şahsın malik olacağı büyük bir talihe, üne ve şöhrete de işaret eder. Hayırlı işlere bahane olan rüya sevinç verici, gurur verici havadislere ve gelişmelere tabir edilir.



    Rüyada Başka Birinin Anlından Öpmek

    Aile ya da yakın etrafda sevilmiş olan bir kişinin elde edeceği muvaffakiyetden memnun olunacağı manasına çıkarken, bununla birlikte sevilmiş olan kişilerin yaşayacağı olumlu gelişmeler için bahse konu olan insanın tebrik edileceği manalarına da gelir. Anlından öpülen şahıs henüz evlenmemiş bir kadınsa istemiş olmaya gelineceği, laf ya da nişanının yapılacağı manalarına da gelir. Henüz evlenmemiş bir erkeği anlından öptüğünü görmüş olan kimse o kimsenin iş ile alakalı bir muvaffakiyet havadisini alabilir. Aile üyelerinden birinin kutlayıp takdir etilmesi de bütün evi ilgilendirmiş olan güzel bir havadise tabir edilmektedir.

    Rüyada Birini Öpmek

    Umumilikle güzel havadislere değerlendirmelenen rüya, yeni bir bebek havadisine, mal ve mülkün artmasına, mülk sahibi olmaya, bol kazanca ve bolluka tabir edilir. Aile içerisinden birilerini öptüğünü gören kimsenin evinde sevinç daim olur. Epeycedir havadis alımı yapılamayan bir kimseden gelmiş olacak havadislere de dikkat çeken rüya, düğün, nişan, laf veya doğum gibi kutlamalara da ihbar eder.

    Rüyada Anlından Öpülmek Psikolojik Yorumu

    Psikolojik olmak suretiyle bu şekilde bir rüya görmüş olan kişi, yakın etrafı, akrabası ve dostları kısımından kabul görmek, gururlanmış olmalarına neden olmak ve muvaffakiyet sahip olmak istemiş olmaktadır. Günlük yaşamta takdir toplamak ve kabul görmek gibi arzuları olan kişilerin rüyalarında alınlarından öpüldüklerini görmeleri normal olduğu gibi, sembolik olmak suretiyle alından öpülmek, şahsın evlenmiş olmak istemiş olmasına ve bu halin akrabası kısımından da tasdik görmüş olmasına duyulan istekinin anlatımıdır.

    in A