Rüyada evlilik cüzdanı görmek, evlilik nikah gibi organizasyonlara, aile yaşamına ve kurulacak yuvalara delalet etmektedir. Henüz evlenmemiş bir gen kendisi evlilik cüzdanını görecek olsa bu günlerde evlenir ve yuva kurar. Haneli şahıslar içsinse bu rüya dayanıklı bir aile birliğine, birbirini sevmiş olan benzerlere ve huzur dolu bir hayata işarettir. Rüyada evlilik cüzdanının yandığını görmüş olan kimse istediği kimse ile evlenmiş olamaz ya da beklentileri karşılanmaz. Evlilik cüzdanını yitirmek kısa müddetli aile huzursuzluklarına ya da akrabalarınızla aranızın açılmasının gerçekleşmesine delalet etmektedir. Evlilik cüzdanının başkasına ait olduğunu görmüş olmaksa yakında etrafınızda henüz evlenmemiş olan bir şahsın izdivaç edeceğine ya da nişanlanmış olacağına tabir edilmektedir.



    Rüyada Evlendirmiş olma Memuru Görmek

    Rüyası esnasında evlilik memuru görmüş olan kimse, yeni bir hane alabilir ya da önem derecesi yüksek bir işe girişir. Bu rüya hayırlı bir bilgi alma ya da herhangi bir müjdeye de tabir edilmektedir. Evlendirmiş olma memuru, insanların yuvasını yapmış olan ya da onlara yardım eden halis niyetli bir şahısdır. Bu şekilde bir rüya görmek hem haneliler hem de bekarlar için hayra yorulur. Bu rüya kimi zaman da ancak şahıslar için bir sevgili bulmuş olmaya ya da yakında bir aşk macerasının içinde yer alım yapmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Evlilik Cüzdanını Yırtmak

    Rüyası esnasında evlilik cüzdanını yırtan şahıs şayet haneli ise benzeri ile arasında birtakım problemler çıkar ya da bu rüya evliliğinizde sizi huzursuz eden birtakım olayların gerçeğe dönmesine delalet etmektedir. Rüyada evlilik cüzdanını yırtıp atmak, evlenmiş olmaktan vazgeçmiş olmaya ya da sevgilinizden ayrılmış olmanıza da tabir edilmektedir. Rüyada evlilik cüzdanının kaybolmuş olması da gene ailesel problemlere delalet etmektedir.

    Rüyada Evlilik Cüzdanı Görmenin Psikolojik Tabiri

    Rüyası esnasında evlilik cüzdanı görmüş olan kimse ya evlenmiş olma dileği bulunmuş olan veya daha değişik bir aile yaşamı özlemi çekmiş olan bir kimsedir. Evlilik cüzdanı umumilikle insanın iç aleminde kendisi evliliğini ve hayat şekilini sorgulama anlayışını, aile yaşamındaki hissiyatlarını da yansıtmaktadır.

    in E