Rüyada güreşmek, rüya sahibinin, meşakkatları kendisi bilek ve yürek gücü ile çözmüş olabileceğine ve yardım alım yapmadan çok üzer mevkilere gelmiş olabileceğine işaret eder. Çok zor bir iş veya verilecek bir karar için lazım desteği bulamayan şahsın kendisine güvenmiş olmasına, işini ancak kendisi imkânlarıyla bitirmiş olmasına ve elverişli kararı vermiş olmasına delalet eder.



    Rüyada Azrail?le Güreşmek

    Rüyada Azrail?le güreştiğini gören şahsın son derece büyük bir hastalıktan kurtuluşa ereceğine ve daha uzun bir dönem geçireceğine tabir edilir. Şayet Azrail, galip gelirse şahsın yaşamını kaybedeceğine delalet eder.

    Rüyada Galip Gelmek

    Rüyada üstün gelmek, sabrederek ve çok çalışmış olarak arzulanan hedefe ulaşmaya, lazım basamakları geçmeye ve yapılmak arzulanan şeylerin yapılmasına tabir edilir. Aynı vakitde, sebat edilerek pekçok işin bitirileceğine, verilen çabaların boşamış ol çıkmayacağına ve istenirse tüm zahmetlerin hakkından gelinebilineceğine işaret eder.

    Rüyada Boğuşmak

    Rüyada boğuşmuş olmak, meşakkatların bertaraf edileceğine, yanlış hareketlerin düzeltileceğine ve arzulanan herşeye kavuşulacağına delalet eder. Rüyayı gören şahsın, konfor ve bolluk içinde yaşayıp memnun bir yaşam sürmüş olacağına ve hayırlı birisi olmak suretiyle anılmış olacağına yorumlanır. Aynı vakitde, tatile gitmiş olmaya ve dinlenmiş olmak için şahsın kendisine vakit ayırmış olmaya gereksinimi olduğuna tabir edilir.

    Rüyada Münakaşa Görmek

    Rüyada münakaşa görmek, küs insanların dargılığın giderileceğine, pişmanlık duyulan yanlış hareketlerin düzeltileceğine ve sorunların nihayete ereceğine işarettir.

    Rüyada Tartışmış olmada Bulunmak

    Rüyada tartışmış olmada bulunmuş olmak, münakaşa etmekle aynı anlama gelir. Rüya malikinin, kırgın olduğu kişilerle dargılığın giderileceğine, yaptığı yanlış hareketleri düzeltmiş olacağına ve dertlerinin ve sorunlarının yok olacağına delalet eder.  Aynı vakitde, askıda kalmış olan işlerin bitirileceğine yorumlanır.

    Rüyada Köpürmek

    Rüyada köpürmek, rüya sahibinin, iş yaşamında ve hususi yaşamında hayırlı adımlar atacağına, büyük muvaffakiyetler kazanıp huzur dolu ve memnun bir yaşam yaşayacağına ve denge maliki biri olmak suretiyle öbür insanlara rol model olacağına yorumlanır.

    in G