Rüyada haciz görmek, tam aksi biçimde tabir edilir, sevinç, hayır, iyilik ve kurtuluş manasına çıkar. Rüyayı gören kişinin yaşamında mucize denecek kadar sevindirici olayların olacağına, şahsın huzurunun ve keyfinin yerine gelmiş olacağına, yaşamının aniden cennete dönmüş olacağına işaret eder. Rüyada haciz görmek, darlığın, yokluğun ve parasızlığın bitmiş olacağına, şahsın kiracılıktan feraha erip, kendisi hanenin maliki olacağına ve ekonomik manada eskisinden daha çok imkânları olacağına işaret eder.



    Rüyada Haciz Geldiğini Görmek

    Bir şahıs rüyası esnasında kendine haciz geldiğini görecek olsa bahse konu olan insanın hanende hijyenik ve mesud edici hadiseler yaşanır diye yorumlanır. Hane halkını sevinçten havalara uçuracak sürpriz hadiselerin gündeme geleceğine ve son derece sevindirici havadislerin alınacağına tabir edilir.

    Rüyada Haneye Haciz Gelmesi

    Rüyada haneye haciz gelmiş olması de aynı anlama gelir ve mutluluk ile yorumlanır. Rüya sahibinin yaşamına maddi ve manevi rahatlığın gelmiş olacağına, tüm insanların rahatlayacağına, çok daha güzel koşullar içinde yaşayacağına ve ellerinin bolluğa ereceğine delalet eder.

    Rüyada İflas Etmek

    Rüyada iflas etmek, rüyayı gören kişinin daha toyluğundan kurtulamadığı manasına çıkar. Şahsın itikadının yarım olduğuna, dinin lüzumlarını tam olmak suretiyle yerine getirmediğine ve şu da var ki yiyip içeceği şeylerin da az olacağına işaret eder.

    Rüyada Malını Kaybetmek

    Rüyada malını kaybettiğini görmüş olan kimse, insanlara çok kıymet veren, manevi hissiyatları önemseyen, para veya mal biriktirmiş olmaktansa gerçek arkadaşlar biriktirmiş olmak istemiş olan kimse olmak suretiyle yorumlanır.

    Rüyada İşten Çıkarılmak

    Bir şahıs rüyası esnasında kendinin işten çıkarıldığını görecek olursa bahse konu olan insan toplum arasındaki tabirle pısırık öyleki çekimser olmak suretiyle değerlendirmeye tabi tutulur. Rüyayı gören kişinin cesaretinin ve kendisine olan itikadının tam olmadığına ve cemiyetin kültürlerini, göreneklerini de tam olmak suretiyle bilmediğine tabir edilir.

    Rüyada Para Kaybetmek

    Rüyada para kaybettiğini görmüş olan kimse harcamış olma yapacaktır diye yorumlanır.

    in H