Rüyada amcaoğlu görmek, rüya sahibinin baba kısımından olan şahıslardan göreceği hayra yorumlanır ve hayırlı işlere belirti ettiği biçiminde kabullenilir. Rüyayı gören kişinin aile fertleri ve yakın yakınları ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaşayacağına yorumlanırken bir öte taraftan da rüya sahibinin yakın etrafı ile tatsızlık yaşayacağı biçiminde tabir edilir.



    Rüyada Amcaoğlu ile Evlenmek

    Rüya sahibinin kurtuluşa ereceğine, kudret ve hikmet maliki olacağına, tüm insanların kalbini kazanacak hayırlı bir iş yapmış olacağına şöylece ismini bu iş ile duyurmayı başarmış olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin güzel işler yapmış olan kimse olması yardımıyla cemiyetde laf ve itibar maliki olacağı manasına çıkar.

    Rüyada Ölmüş Amcaoğlu Görmek

    Rüyası esnasında gerçek hayatda ölmüş olan amcaoğlunu gören şahsın o kimsenin kabrini epeycedir ziyaret etmediğinin idrakine varacağına ve bunun için amcaoğlunun mezarına giderek başında avuç açıp ruhu için dua edeceğine işaret eder.

    Rüyada Amcaoğluyla Atışma Etmek

    Rüyayı gören şahsın, o kimse ile iyi geçim içinde olacağına, birbirlerine her hususta dayanak olacağına, bahse konu olan insan ile birbirlerinin en yakın arkadaşları olacağına tabir edilir. Öyleki rüyanın tam tersini delalet eder ve bu iki insanın birbiri için hayırlı kimseler olduğunu gösterir.

    Rüyada Amcaoğluyla Nişanlanmak

    Rüyayı gören kişinin dileği gerçekleşeceğine ve büyük bir sevindirici olayların gündeme geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayallerinin ve gayelerinin gerçeğe dönüşeceğine, ümitlerinin boşamış ol çıkmayacağına ve çabalarının de zara olmayacağına tabir edilir.

    Rüyada Amcaoğluyla Bağlantıya Girmek

    Rüya sahibinin babası olan kişinin, amcasıgilin veya amca çocuklarından birisinin yardımı yardımıyla büyük bir muvaffakiyetinin altına imzasını atacağına, gayesine ereceğine, kendisisi için isabetli ve doğru kararlar alacağına bu vesileyle de rahatı, kazancı ve mutluluğu yakalamış olacağına yorumlanır.

    in A