Rüyada hamile olmak,  rüyayı gören şahsın, aile yaşamı ve iş yaşamı ile alakalı problemler dururken çok ufak ve önem derecesi düşük ayrıntılara ve lüzumsuz mevzulara takılmış olarak vaktini uzunca bir müddet süresince boşamış ol harcamış olacağına yorumlanır. Aynı vakitde, uğraş verilmesi, lazım olan işler varken hiç hesapta olmayan ve rüyayı gören kişinin, çok zor dönemler geçirmiş olmasına neden olan işlere ve yalnız bu biçimdeki işler ile başlar ise kazanacağına delalet edilir.



    Rüyada Hamile Birini Görmek

    Rüyada hamile birini görmek, rüya sahibinin yalnızca günlük yaşamında meydana gelmiş olan problemler için değil bütün yaşamı için oturmuş olup adamakıllı kararlar vermiş olmasına işaret edilir. Rüyada hamile birini görmek kimi âlimlere göre gizli işler çevirmiş olmaya, sırları açığa çıkarmaya ya da kendine verilen lafı yerine getirmiş olmaya delalet etmektedir. Kimi zaman da bu rüya sorun ve ıstırapa yorulmuş olmaktadır.

    Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

    Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, son derece büyük ve başa çıkılamayacak kadar karışık bir sorunla karşı karşıya kalmış olacağına yorumlanır. Kimi zaman da hamile olmak gelecekte sizi beklemede olan son derece sevindirici bir hadisedir. Bu rüyayı gören kimsenin eline asla ummadığı bir vakitde istediği ve istek ettiği büyük olanaklar geçer. Kimi tabircilere göre hamile olduğunu görmek büyük bir mala konmuş olmaya, mirasa ya da ele gelecek çok miktarda paraya delalet etmektedir.

    Rüyada Hamile Bayan Görmek

    Rüyada hamile bayan görmek, iş yaşamında yapılan çalışmalar yardımıyla son derece büyük paralar kazanmaya ve harika işlere imza atmaktan ötürü insanlar arasında saygıdeğer bir şahıs olunacağına yorumlanır. Rüyada hamile bayan tanınıyorsa o kadının yakında bir belaya maruz kalmış olmasına ya da sorun yaşayacağı önem derecesi yüksek bir olay yaşamasına delalet etmektedir.

    Rüyada Hamile Erkek Görmek

    Rüyada hamile erkek görmek, rüyayı gören kişinin insanlara söyleyemeyeceği bir sıkıntının olduğuna işaret edilir. Kimi zaman da bu rüya iş yaşamında çıkmış olacak kimi problemler neticende oldukça üzülmüş olmaya ya da çalışmış olmalarından istediği neticesi alamamaya delalet etmektedir. Umumilikle dünyada fıtrata karşıt bir vaziyetin değerlendirmesi hayırlı değildir. Dolayısıyla bir erkeğin rüyada kendini hamile olmak suretiyle görmüş olması hususi ve iş yaşamında yaşayacağı başarısız olunmaya, sorunlara ve ıstırapa delalet etmektedir.

    Rüyada Kısır Bayanı Hamile Görmek

    Rüyada kısır kadını hamile  görmek, iş yaşamında ve ile yaşamında sıkıntılı ve sorunlu günlerin yaklaştığına delalet edilir. Kimi âlimlere göre ise kısır bayanı hamile olmak suretiyle görmek tam ümidini kesmişken çıkar sahip olmaya, günahlardan tövbe ederek güzel ve hayırlı bir yaşama başlamış olmaya ya da ummuş olmasını istediği şeyin yakında gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

    Rüyada Hamile Erkek Hayvan Görmek

    Rüyada hamile erkek hayvan görmek, iş yaşamında yapılan çalışmış olmaları kıskanmış olan şahısların olduğuna ve ortaya konmuş olan planların bu şahıslar kısımından kirletilmeye ve değersizleştirilmeye çalışıldığına yorumlanır.

    Rüyada Hamile Dul Bayan Görmek

    Rüyada hamile dul bayan görmek, rüyayı gören kişinin, iyi bir nasip bulmuş olarak izdivaç edeceğine ve huzur dolu bir aile yaşamı gündeme geleceğine işaret edilir. Bu rüya kimi zaman da o kadının karşılaşacağı sevindirici bir kısmettir. Şayet evlenmiş olmak arzu ediyorsa evlenir, iş arzu ediyorsa karlı ve son derece sevineceği bir iş maliki olur.

     Rüyada Hamile Genç Kız Görmek

    Rüyada hamile genç kız görmek, epeycedir beraber olunan kimse ile evlenileceğine tabirdir. Ara sıra bu rüya masum ve güzel bir bağlantıya, her şeyin rayına girmesine, getirisi yüksek olan işler yapacak olmaya ya da o kızın akrabasından bir yardım görmeye yorumlanır. Hamile genç kız kimi zaman da o kızın akrabasına zulüm etmesine ya da o kızın yaptığı yanlışlardan ötürü anne babası olan kişinin hüzün çekmiş olmasına delalet etmektedir.

    Rüyada Yaşlı Bir Bayanı Gebe Olmak suretiyle Görmek

    Bu rüya o yılının kıtlıkla geçeceğine ve insanların geçimlerini zorlanmakla kazanacaklarına delalet etmektedir. Rüyada yaşlı bir bayanı hamile olmak suretiyle görmek, çalışmış olup çabalamış olmaya rağmen az bir kazanç sahip olacağınıza ya da elinize size faydası dokunmuş olmayacak bir mal geçmesine yorulabilmektedir.

    Rüyada Karısını Hamile Olmak suretiyle Görmek

    Rüyası esnasında karısını hamile olmak suretiyle görmek, dünyevi çalışmalarla ve isteklerle yorumlanır. Bu rüya dünya yaşamı ile alakalı bir isteğinizin olduğuna ve sabrederseniz bütün isteklerinize tez zamanda ulaşmış olacağınıza delalet etmektedir. Kimi zaman da bu rüya aile içinde rahata ve mutluluğa, eşinizle ikinizin arasında çıkmış olacak ufak meseleleri tatlılıkla halledeceğinize ve beraber uzun güzel bir hayatınızın olacağına yorulabilmektedir.

    Rüyada Hamile Bir Adam Görmek

    Rüyada görmüş olunan hamile adam umumilikle âlimler için bilimin artmasına, bilim mevzusunda büyük muvaffakiyetler sahip olmaya ya da meslek hayatında büyük muvaffakiyetler sahip olarak, kimsenin yapmış olamadığı hususi ve tüm insanların takdire edeceği bir işi gerçeğe dönüştürmeye delalet etmektedir. Bu rüya kimi tabircilere göre de şayet o adam tanınmış olan birisi ise ondan yardım görmeye, maddi sorunlarını sona erdirecek kadar para sahip olmaya ya da bahse konu olan insanın akrabasından birisi kısımından kendine ulaşmış olacak menfaate işarettir.

    Rüyada Bir Kızın Kendini Gebe Görmesi

    Rüyada genç bir kızın kendini gebe görmüş olması, o kızın elinden anne ve babası olan kişiye ulaşmış olacak bela, musibet ya da kötülüktür. Kimi zaman da bu rüya o bölümde ortaya çıkacak kargaşalı hadiselere, cemiyet içinde kimi kişilerin kötü durumla karşılaşmasına ya da o kız yüzünden açığa çıkacak hüzün ve ıstırapa delalet eder.

    Rüyada Anasını Hamile Görmek

    Rüyası esnasında anasını hamile olmak suretiyle görmek, şahsın anası yardımıyla yaşamında güzel ve değişik tecrübeler yaşayacağına ve oldukça yüksek bir mevkiye gelmiş olacağına delalet etmektedir. Bu rüya bununla birlikte kardeşe ve onunla alakalı bir olaya da delalet etmektedir. Anasının bir kız çocuğu doğurduğunu görmek mevki ve makama, erkek çocuğu doğurduğunu görmüş olmaksa iş yaşamında elde edeceği mutlu edici sonuçlara delalet etmektedir.

    Rüyada Bebek Doğurmak

    Rüyada hamileyken çocuğunuzu doğurduğunuzu görmüş olmanız, bu günlerde bütün sorunlarınızın bitmiş olacağına, şayet hüzün yaşıyorsanız bu hüzünlerin dağılmış olup yerini mutluluğa bırakmış olacağına, güzel bir bilgi almaya ya da tez zamanda istek ettiğiniz her şeye kavuşacağınıza delalet etmektedir. Rüyada bebek doğurmuş olmak kimi zaman da içinizde epeydir saklamış olduğunuz bir sırrı neticesinde anlatmış olacağınıza ya da hastalıklarınız mevcutsa tez zamanda bunların hepsine şifa bulmuş olacağınıza delalet etmektedir.

    Rüyada Hamile Kalmak

    Rüyada hamile kalmış olmak, kendisi yanlış hareketleri yüzünden şahsın bir soruna maruz kalmasıdır. Rüyası esnasında hamile kalmış olan kimse, uzun vadede gerçeğe dönüşecek bir çalışmış olmaya başlar ve bu çalışmış olma neticende sıkı bir çalışmış olma ve sorunlu bir dönmüş olmadan sonra oldukça büyük bir muvaffakiyet kazanır. Hamile kalmış olmak kimi zaman da yeni başlangıçların işaretçisidir. Hususi hayatınızda ya da mesleğinizde memnun olacağınız yeniliklere delalet eder.

    Rüyada Hamile Havadisi Almak

    Rüyası esnasında bir kimseden hamile havadisi alım yapmak yakında alacağınız son derece sevindirici bir havadisdir. Şayet rüyada kız bebek olacağı havadisini alabilirseniz iş yaşamınızda çok güzel bir bilgi alarak, istemiş olduğunuz mutlu edici bir sonuca, mevkiye ve makama ulaşırsınız. Şayet erkek bebek havadisi almışsanız da hususi yaşamınızda karşınıza harika bir talih çıkar ya da epeydir beklenti içerisinde olduğunuz bir havadis size ulaşır.

    Rüyada Başkasını Hamile Görmek

    Şayet rüyanızda hamile olduğunu gördüğünüz kimse tanımış olduk değilse hiç tanımadığınız oldukça güclü ve kuvvetli bir kişiyle dostluk kurar ve ondan yardım görürsünüz. Şayet o bayan ahbapsa, bahse konu olan insandan ya da kocasından fayda göreceğinize ya da o bayanın yakında soruna gireceği bir hale düşmüş olacağına delalet etmektedir.

    Rüyada Hamilelik Sınaması Görmek

    Rüyası esnasında hamilelik sınaması görmek şahsın kimi sınavlardan geçeceğinin ve şayet sabırlı olur akıllıca davranırsa o sınavları güzel bir biçimde vermiş olup mutluluğa ulaşacağının işaretçisidir. Bu rüya yaşamta karşılaştığımız fırsatlara vermiş olduğumuz tepkileri ve imkânları ne kadar değerlendirmiş olup değerlendiremediğimizi söyler. Şayet şahıs çalışır gayretler ve imkânları değerlendirirse mutlu edici bir sonuca ulaşır.

    Rüyada Gebe Bir Koymuş olun Görmek

    Rüyası esnasında gebe koymuş olun görmüş olan kişi içinde önem derecesi yüksek bilginlerin, alimlerin ve devlet elemanlarının olduğu bir camiae ait olur. Bu rüya cidden namuslu ve dirayetli kişilerden oluşmuş olan bir toplumun içinde bulunmuş olmaya ve o camiain bir parçası olmaya delalet etmektedir. Hamile koymuş olun bir toplum içerisinden çıkacak oldukça büyük ve hürmet duyulacak insanların varlığını gösterir.

    Rüyada Hamile Köpek Görmek

    Rüyası esnasında hamile köpek görmüş olan kişi, kendine programlar kurmuş olan ve her zaman kötülük peşinde giden bir kişiyle arkadaş olur. Bu rüya iç aleminde kötü olan ama etrafında iyi malum bir insanın cemiyet içinde bulunduğunun ve yakında yaptığı eylemlerle insanlar arasında sıyrılıp kötü bir isimle anılmış olmasının işaretçisidir.

    Rüyada Dış Gebelik Görmek

    Rüyası esnasında dış gebelik yaşayan kimsenin yaptığı işler hep başarısız olunmayla sonuçlanır ya da fıtratına elverişli olmayan tutumlar içerisine girer. Bu rüya kimi zaman da hayırlı olmayan kazançlar elde edeceğinizin ya da kazancınızı gayri meşru işlerden kazanacağınızın işaretçisidir. Bu şekilde bir rüya görmüş olan kişi kendisisi için sevindirici olduğunu hayal ettiği kimi vaziyetlerin esasen hayırlı olmadığının nüansne varır.

    Rüyada Hamile Yakın Görmek

    Rüyası esnasında bir yakınının hamile olduğunu görmüş olan kişi, bahse konu olan insandan ya da onun kızından ya da ona yakın bir kimseden son derece sevindirici haberler alabilir. Bu rüya o bayandan yardım göreceğinize ya da onun yardımıyla oldukça güzel ve memnun günler geçirmiş olacağınıza delalet etmektedir. Hamile hısımının çocuğunu doğurduğunu görmek gene o kimsenin yaşayacağı sevince ya da aynı soydan gelmiş olan bir kişiyle ikinizin arasında geçecek tatsız hadiselere delalet etmektedir.

    in H