Rüyada sıkıntı duymak, tam aksi biçimde yorumlanır ve çok hayra yorulması gereken bir rüya olduğu biçiminde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin ferahlığa, esenliğe ve rahata ereceğine, son derece sevindirici havadislerle karşılaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar almış olarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret eder. Rüya sahibinin akan gözyaşının dineceği, geçmişte yaşamış olduğu kötü günlerini unutacağı ve yarınlarına umutla bakacağı manasına çıkar.



    Rüyada Acı Hissetmek

    Rüyada bir yerinde acı sezmek, rüyayı gören kişinin etrafındaki şahıslara dikkat etmesi ve tüm insanlara güvenmiş olarak, iki günde tanıdığı şahısları arkadaş bilmiş olmaktan vazgeçmiş olması manasına çıkar. Aksi takdirde bu alışmışlık rüyayı gören kişinin canını rezil biçimde yakmış olacak ve kafanı ağrıtacak anlamına gelir.

    Rüyada Diş Sızlaması Çekmek

    Rüyada diş sızlaması çekmiş olmak, müspet hadiseler yaşamaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında faydalı ve sevindirici gelişmeler gündeme geleceğine, şahsın arzularının ve dileklerinin gerçeğe dönüşeceğine, işlerinden yana bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

    Rüyada Baş Sızlaması Çekmek

    Rüyada kafa ağrısı çektiğini görmüş olan kimse kusurlu ve hata işler yapmış olacak, kötü laflar edecek sonra da kendisini kötü hallerde bırakmış olacak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bundan sonra pirincin taşını ayıklamakla uğraşıp, vaziyeti karşılamak zorunda kalacaktır diye tabir edilir.Bu rüya muhakeme etmeden edilen laflara ve atılmış olan adımlara yorumlanır.

    Rüyada Vücudunda Yara Görmek

    Rüyada vücudunda yara görmek rüyayı gören kişinin doğru olmayan yollara gireceği, din ve kitabı unutacağı, Yaradan katındaki yerinden vazgeçeceği, günaha girmiş olmaktan korkmayacağı ve yalana dolana karışacağı biçiminde yorumlanır.

    Rüyada Tıbbi operasyon Olduğunu Görmek

    Rüyada tıbbi operasyon olmak, rüyayı gören kişinin afiyette ve zevkte olacağına, keyifini ve rahatsızlık verecek hiçbir sıkıntın meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalmış olacağına ve geçim derdine düşmüş olmadan huzur, basit ve iyi bir yaşam yaşayacağına delalet eder.

    in A