Rüyada içki görmek hiç gayret harcamış olmadan ve yorulmuş olmadan kolayca, haram olmak suretiyle elinize geçecek paraya delalet eder. Gördüğünüz içkinin çeşidine ve rengine göre de farklılık göstermiş olabilir. Şayet duru ve alkolsüz bir içki gördüyseniz yakın vakitlerde mutluluğa ve rahata kavuşabileceğinize, şarap,  şampanya ve buna benzer içkileri içmeden gören bir bayan ise asil bir bayan olduğuna, bir erkek ise asil ve soylu bir hanımı olabileceğine ya da olduğuna işaret etmektedir. İçkili içkiler umumilikle kötüye yorulurlar. Rüyada içki akan bir nehir görmek rüya sahibini son derece büyük imtihanların beklediğine, içki akan nehirde yüzmek ise şahısı beklemede olan bu imtihanların hiç birisinde muvaffakiyet gösteremeyeceğine delalet eder.



    Rüyada İçki İçmek

    Rüyada içki içtiğini gören kimsenin eline yakın vakitlerde haram mal ya da para geçeceğine, büyük bir borcun altına girmiş olacağına veya büyük günahlar işlemiş olacağına işaret eder. Rüyada bir içkiyi kadehten içtiğinizi görmek gene elinize haram mal veya para geçeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkmış olabileceğine ayrıyeten şahsın ahmaklık ve cehaletine delalet eder. Rüyada rakı veya su ile karıştırılmış bir içki içtiğini görmek şahsın eline bir kısmı haram bir kısmı helal olan bir paranın geçebileceği manasına çıkar. Rüyada içki içerek alkollü olduğunu görmek paranızı, malınızı, mülkünüzü dağıtmış olup israf edeceğiniz, dikkatli olmanız ve harcamalarınızı kısmanız biçiminde tabir edilir.

    Rüyada İçki İçen Birini Görmek

    Rüyada içki içen birini görmek hayra tabir edilir. İçkinin içildiği platformda bulunduğunu gören fakat kendisisi içmeyen veya yalnızca içki içen birini görmüş olan kişi Yaradan için savaşıp şehid düşmeye çağırılıyor biçiminde tabir edilir. Rüyada içki masası görmek gene bu biçimde tabir edilir.

    Rüyada İçki Şişesi Görmek

    Rüyada içki şişesi görmek birine maddi cepheden yardım edebilecek kadar büyük bir paranın elinize geçebileceğine, sevmiş olduğunuz bir şahsa kavuşabileceğinize veya etrafınızdaki sizi sevmiş olan insanlarca yardım veya iyilik görebileceğinize işaret eder.

    in İ