Rüyada ihtilam olmak, abdest alım yapmadan bir işe girişmiş olmaya, bu biçimde namaz kılındığının görülmüş olması ise dini vecibelerini yerine getirmiş olmak için hac ya da umre gibi yolculuklara çıkılacağına delalet etmektedir. Rüyası esnasında kendinin ihtilam olduğunu gören şahsın ismi istemediği bir olaya karışır ve rahatı bozular. İhtilam olduğu halde yıkanmış olabilmek için su bulamadığını görmüş olan kişi ise, hem manevi yaşamında, hem de işlerinde sıkıntılarla karşılaşır.  Şayet şahıs rüyası esnasında su bulur ise, bu defa de bütün istek ettiği ne mevcutsa gerçek olur.



    Rüyada Cinsel Bağlantıya Girmek

    Rüyada cinsel bağlantıya girdiğini görmüş olan kimse erkek ise bütün emelleri gerçek olur ve iş mevzusunda da girişimler yapar. Rüyayı gören bir bayan ise, darlık içinde, terslikler ve sıkıntılarla dolu günler geçirir, yalnız rüyanın ikaz mahiyeti de vardır. Bayanlar bu manada bu cins vaziyetlere düşmüş olmamak için önlemli olmalıdırlar biçiminde de yorumlanabilir.  Şayet şahıs eşiyle cinsel bağlantıya giriyorsa, düşleri gerçek olur, tanımadığı birisi ile cinsel bağlantı yaşıyorsa da cemiyetdeki bütün saygınlığı aniden silinir ve itibarsızlaşır.

    Rüyada Kötü Yola Düşmüş Bir Kadınla Bağlantıya Girmek

    Kötü yola çıkmış bir kadınla cinsel bağlantıya girmiş olan şahıs, esas yaşamda haram mala kavuşur ve kazanımlarının da bolluku kalmış olmaz. Hem maddi kayıplar yaşarmış ol, hem de aile saadeti baki hasarlar alabilir. Bu bayan ile ters bağlantıya giriliyorsa istek edilen hiçbir şey gerçekleşmez, malik olunan mal, mülk ne mevcutsa tamamı yitirilir.

    Rüyada Güzel Bir Bayan İle Bağlantıda Bulunmak

    Güzel bir bayan ile girilen cinsel bağlantı şahsın iyi ve sevinç verici gelişmelerle cici vakitler geçirmiş olacağına yorumlanırken, çirkin bir kadınla bağlantıya girilmesi dedikodulardan ötürü kötü durumla karşılaşmaya işarettir. Bağlantıda bulunulan bayanın aniden erkek olduğunu görmüş olmaksa hayal ettiğiniz arzularınızın kesinlikle gerçeğe dönüşmeyeceğine tabir olunur. Bayanın ansızın bir hayvana döndüğünü görmüş olan kimse ise o güne dek malik olduğu ne vara eskisinden daha da çoğunu sahip olar.

    in İ