Rüyada ihtiyarlamış olmak, iki değişik biçimde tabir edilir. Şayet rüyayı gören kişi genç biri ise son derece problemli ve üzücü bir durumla karşı karşıya kalmış olacağına, büyük dert ve problemler yaşayacağına, çok üzüntü duyacağına, kaygılarının, hüzünlerinin ve yaşamış olduğu meşakkatların artış göstereceğine işaret eder. Şayet yaşlı birisi görecek olursa kendine iyi baktığı için daha uzun seneler sağlıklı bir yaşam sürmüş olacağına, sıhhat problemlerinden yakın zamanla kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hem madden hem de manen çok memnun olunacağına ve aile yaşamının harika olacağına işaret eder.



    Rüyada İhtiyarladığını Görmek

    Rüya sahibinin vaziyetine bağlı olmak suretiyle iki değişik biçimde yorumlanır. Pozitif olarak; hayırlı çalışmalarla karşılaşılacağına, sevilmiş olan kişilerle çok memnun olunacağına, yakın zamanla büyük karlar elde edileceğine, tartışmaların tatlıya bağlanmış olacağına ve aile yaşamının harika bir hale gelmiş olacağına tabir edilir. Olumsuz olarak; kalp kırıklığı gündeme geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin çıkmaza gireceğine ve ziyan edileceğine işaret eder.

    Rüyada Birinin İhtiyarladığını Görmek

    İş yaşamında epeycedir istek edilen amaçlara ulaşılacağına, sorunlu ve sıkıntılı devirlerin bitmiş olacağına, sevilmiş olan şahıslardan alımı yapılacak dayanak ve yardımlar yardımıyla son derece başarılı olunacağına, problemlerin tez zamanda olumlu yönde neticeleneceğine, meşakkatların bitmiş olacağına ve mutluluğa erileceğine delalet eder.

    Rüyada İhtiyarlamış Birini Görmek

    Haksızlıkların sona ereceğine, tartışmaların yakın zamanla ve güçlük çekilmiş olmadan yok olacağına, neşeli havadislerin alınacağına, alımı yapılan bu havadisler yardımıyla son derece büyük girişimler yapılacağına, bu vesileyle yarar sağlayan adımlar atılmış olacağına ve sorunların tez zamanda mutluluğa dönüşmüş olacağına yorumlanır.

    Rüyada Genç Birini İhtiyarlamış Görmek

    Aile yaşamında kimi musibetler gündeme geleceğine, sıkıntılı bir evreye girileceğine, arkadaş olduğu düşünülen bir şahısdan ihanet görülmüş olacağına, ziyanlı işlere girileceğine ve epeycedir çok arzulanan şeylerin gerçeğe dönüşmeyeceğine işaret eder.

    in İ