Rüyada işe başlamış olmak, şahsın yepyeni bir yaşama girişimde bulunmaya hazır olduğunu, kendini manevi olmak suretiyle güçlendirip, yetersizliklerini tamamlayarak lazım bütün şartları yerine getirdiğini işaret eder. İşe başlamış olan şahıslar gerçek yaşamlarında da çok cazip iş teklifleri ile karşılaşabilir veya kendisi iş yerlerini kurmuş olmak mevzusunda devletten önem derecesi yüksek bir teşvik alırlar. Kimi vaziyetlerde birikmiş bir para veya miras gibi bir sürprize de dikkat çeken rüya, rüyayı gören kişinin bütün yaşantısını baştan aşağı değiştirmiş olmak için uğraş vermiş olacağına işaret eder. İşe başladığını görmüş olan kimse haneli bir kadınsa, benzerinden uzunca bir müddet onun vazifesi sebebi ile ırak kalır.



    Rüyada İş Başvurusu Yapmak

    Sıkıntılarla dolu bir yaşamtan bıkmış olan rüyayı gören kişi başka doğrultulara doğru hareket ederek kendini kurtarmış olmaya ve daha güzel bir geleceğe sahip çıkmaya çalışır. İş başvuruş yapmış olan şahısların kendisi yararlarına gelişen hadiseler yardımıyla maneviyatlarında bir rahatlamış olma olur. Bilhassa gerçek hayatında maddi sorunlar çekmiş olan ya da almış olduğu maaşla geçinemeyen kişilerin eskisinden farklı bir işe girmiş olarak, daha güzel hayat koşullarına kavuşmaları manasına da gelir. İş başvurusu yaptığını ve işe girdiğini gören şahıslar ise son derece sevindirici, güzel bir havadis alabilirler.

    Rüyada İşten Ayrılmak

    Haneli şahıslar için boşanmış olmak ve yollarını küllüyen ayırmış olmak manasına çıkar. İşten ayrılmış olmak şahsın ticari yaşamının riziko altında olduğunu ve yaptığı yatırımların gelmiş olacak için hata tercihler olduğunun da belirtisidir. İşten ayrılmış olan şahıslar çalışmış olma dostları ile tartışmalar yaşarmış ol ve gergin bir yaşama malik olurlar.

    Rüyada İşe Başlamış olmanın Psikolojik Yorumu

    Değişik yorumlanabilecek rüyalar arasındadır. Gerçek hayatında iş mevzularında problem yaşayan veya kalbındaki gibi bir işe malik olamayanların, aşkın hırslı ve kariyer mevzusunda takıntılı olanların gördüğü rüyalar arasındadır. Şahsın yaşamından sıkıldığını ve değiştirmiş olmak istediğini, bu doğrultuda gayret saf ettiğini ve yenilikçi fikirlere malik olduğunu anlatır.

    in İ