Rüyada kaka temizlemiş olmak, şahsın mal kaybetmiş olmasına, elindeki parayı harcamış olmasına ya da iş yaşamında beklediği neticesi alım yapmamasına tabir edilir. Rüyada görmüş olunan kaka umumilikle paradır. Dolayısıyla onu temizlediğini görmek para yitirmek manasına çıkar. Kimi zaman da bu rüya istemiş olduğunuz makama kavuşamayacağınıza delalet eder.



    Rüyada Kaka Görmek

    Rüyada görmüş olunan kaka umumilikle dünyevi kazançlardır. Dolayısıyla bu şekilde bir rüya görmüş olan kişi, dünyevi keyifleri tadar ve parasal anlamda oldukça güzel bir gelir sahip olar. Bu şekilde bir rüya kimi zaman da hususi hayatınızda yaşayacağınız güzel haberlere, işinizde müşterek çalışmalar yapacak olmaya ve kazanç sahip olmaya delalet etmektedir.

    Rüyada Kakasını Silmek

    Rüyası esnasında kaka silmiş olan, beceremeyeceği işlere girdiği için muvaffakiyetsiz olur. Bu rüya kendisi kabiliyetleriniz yönünde iş yapmadığınızın ve hata meslek seçtiğinizin göstergesidir. Kimi zaman da kaka silmiş olmak para harcamış olmaya, şahsın kötü halini terk etmesine, doğru yolu bulmuş olmaya da delalet eder.

    Rüyada Hayvan Kakası Görmek

    Rüyada hayvan kakası gören ya da bunu eline alan şahıs, mal ve şöhret kazanır. Bu rüya yapmış olacağınız çalışmalardan sahip olacağınız siyah, hiç ummadığınız bir yerden elinize geçecek paraya, sorunlardan feraha ermeye, dünyevi keyifleri tatmaya, dünya hırsına kimi zaman da maddi imkanların artmasına delalet eder.

    Rüyada Kakasını Yapmak

    Rüyada kakasını yapmış olan kendini üzmüş olan ve soruna sokan fikirlerden ve kaygılardan feraha ererek huzura erer. Bu rüya sorun çekenler için ferahlamaya, maddi meşakkatlardan feraha ermeye, dünyevi mutlu edici sonuçlara, tüm manalarda sukunet ve sevinç bulmuş olmaya delalet eder.

    Rüyada Elbiseye Kaka Bulaştırmak

    Rüyası esnasında elbisesine kaka bulaştırmış olan kimsenin eline haram bir mal geçer. Bu rüya haksız kazanca, şahsın haram yemiş olmasına, gayri meşru çalışmalara, faydasız işlerle uğraşmaya delalet etmektedir. Kimi zaman da bu rüya kötülük yapmış olma, insanları haksızlığa uğratmış olma, kendine ziyan vermiş olan insanlarla düşmüş olup kalkmış olma ve onların yönünde hayata manalarına gelmiş olmaktadır.

    in K