Rüyada kamyon görmek, kamyona binmek, ıstırapa, hüzüne, uzun ve güçlüklü bir yolculuğa başlamış olacağınıza, hasretinize kavuşacağınıza ve üzücü bir bilgi alacağınıza delalet eder. Kamyona binmek işlerinizin iyi tarafa gideceğine, geçim sorunlarından feraha ereceğinize veya iş alanınızdaki pozisyonunuzda azıcık daha yükselmiş olacağınıza işaret eder. Ağırlığı olan yüklü kamyona binmek, güzellik içerisinde sürecek, neticesinde güzel paralar kazanacağınız, ticari hedefli bir yolculuğa çıkmış olacağınıza delalet etmektedir. Şayet bindiğiniz kamyonda yük yoksa neticesinde maksadını elde edemeden döneceğiniz ayrıca ziyan edeceğiniz ticari bir yolculuğa delalet etmektedir.



    Rüyada Kamyon Kazası Görmek

    Kaza yapmış kamyon büyük bir mevki maliki olmaya; yuvarlanmış kamyon, şarampole uçmuş kamyon, itibarınızın kısa müddetli düşüş olacağına, saygınlığınızı kaybedeceğinize; kamyon altında ezilmek, mülk sahibi olmaya veya akraban büyüklerinizden kalmış olacak büyük bir mirasa delalet eder. Rüyada kamyonun arkası sıra koşmuş olmak, kamyonun kasasına takılmış olmak, uzun müddetli işsizliğe tabir edilir.

    Rüyada Kamyon Kullanmak, Kamyon Sürmek

    Rüyası esnasında bir kamyon kullandığını görmek, kamyon sürmüş olmak bulunduğu istemiş ol basarîli bir idareci olduğuna; memur ya da isçi değil de halktan birisi ise, onlar kısımından sevildiğine, sayıldığına ve becerikliliği yüzünden onların hükümetle olan işlerinde ara buluculuk yaptığına işaret eder. Bir kamyonun içinde olduğunu görmek, bir suçtan ötürü tutuklanmış olacağına ve sonra suçsuzluğu anlaşılmış olarak tutuklanmış olmanın geçersiz olacağına işaret eder.

    Rüyada Kamyon Çarpması

    Rüyada kendine kamyon çarptığını gören şahsın, yaşamındaki hiçbir işinin iyi gitmeyeceği, ekonomik ve ruhsal cepheden dara düşeceğini, hüzünlü, ıstıraplı ve sorunlu zor geçecek bir evreye girdiğini delalet eder. Rüyada kamyon çarpmış olması kötü değerlendirmelenen rüyalar arasına girer. Kendine rüyada kamyonun çarptığını görmüş olan kimse esas yaşamında çok dikkatli olmalıdır. Rüyada bir tanıdığınıza çarpmış olan kamyon, sizlerin kısımınızdan bahse konu olan insanla yapılacak fenalığa, atacağınız iftiraya, bahse konu olan insanla karşı husumet güdeceğinize yalnız bunların dönmüş olup dolaşmış olup size patlayacağına delalet eder.

    in K