Rüyada karanlıkta yürümüş olmak, içinde bulunulan sorunlara yorumlanır. İş ve ticari kaynaklı kimi sorunların var olduğuna, maddi kayıplara ve yüksek rakamlı borçlara işaret eder. Kimi yorumculara göre karanlıkta yürümüş olmak, rüyayı gören kişinin sorunları arkada bırakıp aydınlığa çıkmış olacağına, kimi yorumculara göre ise, şahsın sorunların artış göstereceğine işaret olmak suretiyle tabir edilir.



    Rüyada Karanlıkta Tek Başına Yürümek

    Rüyada karanlıkta kendi kendine yürümüş olmak, sorunlu durumlarla şahsın kendi kendine çaba edip feraha ermeye çalıştığına, çevresinden kimsenin yardımcı olmadığına işaret eder. Karanlık yolda yürürken havanın aydınlandığını fark eden şahıs, sorunlarından ve borçlarından feraha ererek, yaşamış olduğu meseleleri arkada bırakıp memnun, huzur dolu bir yaşama ereceğine tabir olunur.

    Rüyada Gece Yürümek

    Rüyada gece yürümüş olmak, uzun ve güçlüklü bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir. Duygu yüklü yaşamta verilen lafların tutulmuş olacağına, sahip olulacak mutluluğa, bonkör ve hijyenik kalpli bir insanın yaşamınızda yer alacağına işaret eder. Başka görüşlere göre rüyada gece olduğunu görmek, sorun, ıstırap, maddi kayıp ve hüzün vermiş olacak gönül bağlantılarına yorumlanır.

    Rüyada Karanlık Ormanda Yürümek

    Rüyada karanlık ormanda yürümüş olmak, zengin ve iyiliksever birisi ile karşılaşacağınıza ve bununla birlikte hayırlı işlere yorumlanır. Meşgul olunan işler ile alakalı bu günlerde büyük bir gelişme gösterileceğini ve bu gelişmelere ziyadesiyle sevinç duyalacağını de delalet eder.

    Rüyada Karanlık Caddede Yürümek

    Rüyada karanlık caddede yürümüş olmak, muvaffakiyet, selamet, iyi ve hayırlı işlere tabir edilir. Yaşamta yolunuza çıkmış olacak bütün engelleri yok etmeye, kazanç sağlayacağınıza, ekonomik ve ruhsal sorunlardan feraha erip, arzularınızın yerine gelmiş olacağına delalet etmektedir. Kimi yorumculara göre, rüyada görmüş olunan karanlık, umutsuzluk ve sorunlu bir hale işaret etmektedir.

    Rüyada Karanlıktan Işığa Doğru Yürümek

    Rüyada karanlıktan ışığa doğru yürümüş olmak, sorunlarınızdan feraha ereceğinize, aydınlık bir geleceğinizin olacağına, işinizde yükselmiş olmaya ve bol kazanca delalet etmektedir. Düşlediğiniz tüm isteklerinizin olacağına, rahat ve sevince, niyet ve arzularınızın gerçeğe dönüşeceğine, son derece sevindirici yeni gelişmelere, artacak talihe ve liyakat göstertiğiniz yaşama kavuşacağınıza işaret eder.

    in K