Rüyada karın görmek, hayra yorulur. Rüya sahibinin dirlik, düzeni içinde bir yaşamı olacağına, arzularının, özlemlerinin ve isteklerinin gerçeğe dönüşeceğine, hayal ettiği şeylerin kendiliğinden geleceğine, istek ettiği memnun yuvaya sahip çıkacağına, yiyip içeceği şeylerin, malının, sağlığının ve keyfinin bir yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve avuç açmadan güzel bir hayat sürmüş olacağına delalet eder.



    Rüyada Karın Büyümesi

    Rüyada karın büyümesi, güzel ve hayra yorulması gereken bir rüyadır. Rüya sahibinin malik olduğu maddi imkânların artış göstereceğine, yaşamına maddi ve manevi rahatlığın gelmiş olacağına, malik olduğunun her geçen gün daha fazlasını sahip olacağına ve elindekilerinin değerini bilmiş olacağına delalet eder.

    Rüyada Karın Sızlaması Görmek

    Rüyada karın sızlaması görmek, ev içindeki birliğe, dayanışmaya, kenetlenmiş olmaya, tek beden ve tek beyin olmaya yorumlanır. Rüya sahibinin her attığı aşamada akrabasının yanında olduğuna bu vesileyle muvaffakiyetlerinin katlanmış olarak arttığına işaret eder.

    Rüyada Karın Sancısı Görmek

    Rüyada karın sancısı görmek, rüya sahibinin ekmeğine, şerefine ve ahlakına kir getirmiş olacak işlere bulaşmış olacağına, hak yiyeceğine, başkasının malına ve parasına göz koyarak çıkar sahip olacağına yorumlanır.

    Rüyada Karın Şişmesi

    Bir şahıs rüyası esnasında karnının şiştiğini görecek olursa şayet, bu rüya şahsın kasası ile açıklanır. Daha çok gelir sahip olmaya, bu geliri ileride kar getirmiş olacak ve durağan bir kazanç getirecek gayrimenkule veya toprağa bağlamaya yorumlanır.

    Rüyada Karnın Yarılması

    Rüyada karnın yarılması, rüyayı gören kişinin dualarının ve çabalarını boşamış ol gitmeyeceği ve şahsın helali olanları elde edeceği manasına çıkar.

    Rüyada Karnı Aç Olmak

    Rüyası esnasında karnının acıktığını gören şahsın malının ve yiyip içeceği şeylerin azalmış olacağına veya ondan devamlı yiyen ve fark ettirmeden aheste aheste eksiltmiş olan bir kişinin peyda olacağına delalet eder. Yokluk, kıtlık ve fakirlik görmek manasına çıkar.

    in K